joi, 10 martie 2011

Avon Lipstick Moisture Seduction & lip liner

   Hy girls!
   Nu credeam vreodata ca o sa se intample minunea sa spun ca sunt multumita de un ruj Avon. Si uite ca minunea s-a infaptuit...ador rujul Moisture Seduction.

    In ultima perioada eran in cautarea unui ruj rosu, aveam eu in cap cateva cerinte pe care trebuia sa le indeplineasca: culoare, hidratare, sa fie mat, rezistenta cat de cat etc. Toate acestea le-am gasit in acest ruj, nuanta Red Kiss. Cel mai mult m-a impresionat culoarea, care este foarte vie, se intinde usor pe buze fiind cremos si cred ca rezista...dupa ce l-am sters, insistand un pic, am vazut ca pigmentii de culoare se stabilisera in buzele mele. Mirosul este delicios, miroare a cirese. Structural arata foarte interesant, este compus din mai multe nuante, pornind de la alb pana la visiniu, iar in momentul aplicarii lui pe buze, toate nuantele se amesteca rezultand niste buze pline de culoare si hidratate.
   Il puteti gasi in 18 nuante superbe, la pretul redus de 17,99 ron. Eu cu siguranta imi voi comanda si alte nuante.
   Pentru ca nu aveam un lip liner care sa se potriveasca cu acest ruj, mi-am cumparat nuanta Pink Bouquet. Imi plac creioanele retractabile Avon, atat cele penntru buze cat si cele pentru ochi, ofera precizie, au consistenta cremoasa, nu se intind, rezista suficient....chiar sunt multumita.
   Mai jos va atasez o poza cu noul meu ruj, sper sa nu va socati, dar sunt nemachiata, dupa cum va puteti da si voi seama:)). Am pus poza asta pentru ca nuanta rujului de vede intr-un fel pe mana si altfel pe buze...asta in functie de pignentul pielii/buzelor.
   Voi ati cumparat acest ruj? ce nuanta? ce parere aveti? Sau ce alta firma de ruj rosu folositi?
   Astept parerile voastre si nu uitati de giveaway!
  
Kisses,
    Simona

31 de comentarii:

  1. Wow, ce culoare! Desi eu nu prea sunt cu red lips, ca nu imi sta bine, imi place sa vad alte persoane, iar tie iti sta super!
    Momentan "am dat iama" intr-un ruj de la Farmasi, care e o raritate pe la mine prin oras. :)) Trebuia sa fiu sigura ca nu-l ratez. Cica mi-a spus tanti de la magazin ca era pe-acolo de mult timp, cred ca ma astepta pe mine. :))

    Inca o data, iti sta SUPER!
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. am cumparat rujul mamei mele dupa ce am luat setul de testere. mama mea de mult cauta un ruj visiniu care sa ii vina bine si sa se potriveasa si l-am gasit (nuanta Mocha Plum).ii place foarte mult,a zis ca rezista si ca are un gust bun. ma tenteaza sa imi iau si eu unul dar buzele mele sunt foarte sensibile si alergice la multe produse si de obicei cu cele de la Avon am avut probleme. ma mai joc un pic cu testerele si vad eu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am avut mai multe rujuri de la Avon,dar toate m-au dezamagit...asa ca mi-a fost teama sa-l mai incerc si pe asta :(
    Imi place la nebunie nuanta liplinerului!! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si-ti sta si bine cu el! ^.^ Pup!
    ___________
    http://beautyshinesfromwithin.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Te prinde chiar foarte bine!!!Eu am "trai greu" cu rujul rosu. Caut de nu stiu cand o nuanta care sa mi se potriveasca si parca niciuna nu e ce vreau. De fapt cred ca nici nu stiu exact ce vreau:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Alina Petre10/3/11 11:37

    Iti sta bine cu el, parca te invioreaza instantaneu!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am si eu trei nuante de la Moisture Seduction si imi plac suuuper mult. Cred ca o sa imi mai iau. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Chatte's World of Colours...nici eu nu am fost cu rujul rosu, nu aveam nici unul doar roz si nude-uri. Dar de cand am inceput serios cu machiajele mi-am dat seama ca am nevoie si de un ruj rosu. Sa ne spui mai multe despre rujul Farmasi...ce nuanta este? m-ai facut curioasa:)

    RăspundețiȘtergere
  9. bioana...eu cu rujurile avon nu am avut probleme de tip alergic, am ajut in schimb cu cremele de fata. La rujuri ma enerva faptul ca nu-mi gaseam nuanta care sa mi se potriveasaca, iar ce arata in catalog era altceva cu ce primeam, total aiurea. Dar de data asta a fost cu noroc:). Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. SWEET CRAZY LOLLIPOP...eu zic sa-l incerci dar nu inainte sa incerci monstrele, sa fii sigura ca iti nimeresti nuanta. Kisses

    RăspundețiȘtergere
  11. Alexandra...Multumesc1 chiar ma bucur ca mi-am gasit nuanta, o sa caut si de la alte firme, acum stiu ce sa caut:))

    RăspundețiȘtergere
  12. Deena...si eu am cautat ceva vreme...depinde foarte mult ce nuanta de ten ai, subtonuri etc. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. Alina Petre...I'm happy, happy:). Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  14. Anda Zelenca...si eu vreau sa-mi mai cumpar...ma tenteaza Nude Perfection, stii cum este? Pupici

    RăspundețiȘtergere
  15. Iti sta foarte bine!Am inceput si eu de ceva vreme sa folosesc ruj rosu,inainte nici nu vroiam sa aud de ruj rosu.Mi se parea prea indrazneata culoarea ;))...Inca o data iti sta foarte bine!Pupici

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu folosesc rujuri de la Avon.. dar nu nuante de rosu ca nu ma prinde;)).. dar tie iti sta foarte bine:D
    eu folosesc mai multe nuante de nude sau de roz pal..ceea ce am este rujul ultra colour rich 24k gold nuanta golden peach.. sunt foarte multumita de el.. dar am sa incerc si moisture seduction- cu o nuanta potrivita mie:)
    Multumim pentru mini review.

    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi trebuie un ruj rosu neaparat,aveam unul de la NYX care mi s-a rupt din neglijenta mea. Acum tanjesc dupa un ruj rosu,dar parca niciunul nu ma pasioneaza... Nu folosesc prea des rujul rosu,oare asta sa mi fie problema?
    Tie in schimb iti sta fenomenal cu nuanta asta de rosu.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  18. ce super e nuanta! iti sta bine:*
    eu as vrea sa vad un machiaj al ochilor super simplu si rujul asta rosu intr-un LOTD pe blog:>

    RăspundețiȘtergere
  19. Alice Alice10/3/11 17:32

    Da, am si eu acest ruj dar nuanta mea este usor portocalie, nu-i retin nuanta exact si nu-l am la mine sa vad. La fel ca si tine, da, imi place si sunt surprinsa ca spun asta pentru ca recunosc, nu sunt un mare fan Avon.

    RăspundețiȘtergere
  20. B-girl...Nici eu nu foloseam rujul rosu si nici nu am de gand sa-l bag in machiajul zilnic...dar sunt machiaje care necesita aceasta culoare, de exemplu Pin up-ul

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu mi-am cumparat o revista in care am primit mostra acest ruj,nuanta red kiss.imi place ca e f cremos,se aplica f usor pe buze ,dar culoarea e mult prea stridenta pt mn;trebuie sa mi tamponez buzele cu un servetel ca sa mai ia din culoare.Nu imi place la el faptul ca nu rezista f mult culoarea, daca bei lichide sau mananci se duce repede.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ancka...nici eu nu credeam ca voi gasi vreodata un rosu care sa mi se potriveasca...dar m-am inselat:). Ma mai intereseaza Nude Perfection...sunt tare curioasa cum este. pupici

    RăspundețiȘtergere
  23. Andreea...multumesc, si eu am incercat multe pana am gasit ce mi se potriveste...o sa mai caut si de la alte firme, macar acum stiu ce nuanta sa caut:))

    RăspundețiȘtergere
  24. Denisa...multumesc:), o sa-l fac in weekend-ul asta. Kisses

    RăspundețiȘtergere
  25. Alice Alice...Macar o data au reusit si cei de la Avon sa faca ceva bun:))Nu ma da pe spate, dar este mult mai bun decat altele ce am incercat de la ei. Pup

    RăspundețiȘtergere
  26. Nuanta Pout o am si eu, ai dreptate este superba. O sa-mi comand si eu Soft Pink, m-ai facut curioasa. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  27. Cupcake...Eu ieri l-am primit, nu am apucat sa vad cat rezista, doar ca am observat cand l-am sters ca trebuie sa insist, nu mi s-a luat usor plus ca mi-au ramas buzele un pic rosii si dupa aceea, si nu de la frecat:))

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna Simi,
    Eu sunt Lider Avon si mi-am comandat toate mostrele acestui ruj! O sa postez niste poze din toate cele 12 nuante! Cel mai vandut pe care l-am avut in comenzile mele a fost cel pe care il ai si tu, nuanta Red Kiss (am avut vreo 15 la numar) :))
    (ps: sa nu ma crezi una din acele femei care recomanda in stanga si dreapta Avon - imi plac si mie, uneleeee :))) restul e can-can! :D
    Pups!

    RăspundețiȘtergere
  29. Chiar te rog sa postezi nuantele, sunt curioasa cum arata cel Nude. :)...Si mie imi plac cateva produse Avon, si chiar nu ma abat de la ele, dar cred ca depinde mult si de la persoana la persoana, nu tot ce mi-e bun mie, este bun si la altcineva.
    Poti sa ma adaugi in blogroll:), oricum postez des. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  30. te voi adauga! sa ma urmaresti si tu!

    Kiszz

    RăspundețiȘtergere
  31. am si eu creionul retractabil de buze Pink Bouket de la Avon si sunt foarte multumita de el. Nu pot spune acelasi lucru despre creioanele retractabile pentru ochi de la ei pentru ca mie nu imi scriu pe pleoape si ma zgarie si apoi imi lacrimeaza ochii. asa ca, pentru ochi, folosesc tot de la avon creionul gel din gama supershock de care sunt super incantata!!!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...