vineri, 18 martie 2011

Make-up - Sunny spring update

   Dupa cum stiti machiajul de ieri a fost foarte controversat. Am primit atat pareri pro cat si contra. Ceea ce nu-i un lucru rau, din asta invatam toate. Am avut impresia ca nu s-a inteles despre ce este vorba....a fost un machiaj inspirat, si am incercat sa-l reproduc cat mai bine...sincer mie mi-a placut si-mi place in continuare. Stiu ca folosind eyeliner imi sta mai bine, dar nu asta era ideea.
   Am primit de la Choco sugestia sa schimb pozitia culorii verde cu portocaliu, in ideea sa nu mai am coltul exterior al pleoapelor cazut. Eu nu cred ca acest lucru a ajutat, eu cred ca misterul sta in folosirea eyeliner-ului.
    Mai jos veti vedea poze cu locul culorilor schimbat, imi place si aceasta combinatie dar nu cred ca face diferenta....si poze folosind eyeliner.

...cu eyeliner Elf
   Astept comentariile voastre, chiar sunt curioasa ce parere aveti.
   Si nu uitati timpul pentru inscrierea la giveaway se apropie de sfarsit mai sunt 3 zile.

Kisses,  
      Simona

28 de comentarii:

  1. Intr-adevar, eyelinerul face diferenta. el iti ridica, colturile ochilor

    RăspundețiȘtergere
  2. sa stii ca e mare diferenta cu nuanta de verde in mijloc...cel putin asa mi se pare mie...chiar nu mai este accentuat efectul de pleoapa cazuta. varianta asta clar imi place mult mai mult...si nici cu tus nu da rau...dar na reproducerea era reproducere :P

    RăspundețiȘtergere
  3. arată mai bine cu eyeliner, dar machiajul tot nu-mi place, nu știu...cred că nuanțele sunt de vină, că de făcut l-ai făcut impecabil...

    RăspundețiȘtergere
  4. Camy...Multumesc! Bine ca am scos-o la capat:). Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Pixie...Sincer eu nu vad nicio diferenta, in ridicarea colturilor, da, poate arata mai bine machiajul, dar asta este alta poveste.
    Data viitoare sigur nu mai aleg machiaje fara tus:))

    RăspundețiȘtergere
  6. iguanitza...multumesc mult! Acum totul depinde de gusturi...dar macar am invatat ceva :), sa nu folosesc nuantele astea, cel putin nu in combinatia asta:). Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Ador cum ai realizat look`ul si eyelinerul e un mare plus. Si cu toate ca imi plac aceste culori, parca mie una nu`mi plac impreuna.
    Oricum 10+ :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ami...multumesc! si eu cred ca eyeliner-ul face diferenta. Nu este machiajul meu favorit, dar l-as purta intr-o seara de vara, in vacanta. :-*

    RăspundețiȘtergere
  9. da,cu eyeliner arata mult mai bine.asa sunt si eu,imi sta mult mai bine cu eyeliner.azi am avut "curajul" de a nu l folosi,in schimb am dat vreo 2-3 straturi de mascara

    RăspundețiȘtergere
  10. Cupcake...Multumesc! Te inteleg perfect, off nu puteam avea si noi ochii migdalati:))

    RăspundețiȘtergere
  11. Simi, mie personal imi place mai mult acesta.Chiar vad diferennta buna din schimbarea culorilor...iti lipseste coronita de flori portocalii in par si cosuletul cu fructe ca sa fii anotimpul Vara dintr-un spectacol pentru copii:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ana Maria P....ma bucur ca pana la urma va place. Tre' sa tin minte ideea asta pe cand ma intorc la munca:)

    RăspundețiȘtergere
  13. asa e...poti gene false?ca vreau sa mi cumpar si nu stiu de unde sa imi iau si nici ce lipici sa folosesc

    RăspundețiȘtergere
  14. Port, dar doar la festivitati. Eu iti recomand site-ul genefalse.ro, sunt foarte bune. eu folosesc cele Ardell. Mai nou au adus gama Red Cherry, am auzit ca-s bune. Lipici am tot Ardell dar ti-l recomand pe cel Duo...eu pe asta o sa-l cumpar urmatorul.

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte frumos, imi place ca e colorat si vesel!

    RăspundețiȘtergere
  16. Heeeey...Iti sta asa bine cu Eyelinerul ala:X:X

    RăspundețiȘtergere
  17. chiar ca arata muuuuult mai bine!!!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  18. Alexandra...si mie imi place...ambele variante sunt ok:)

    RăspundețiȘtergere
  19. Sudessa...Ma bucur! Esti draguta:).Pup

    RăspundețiȘtergere
  20. Miss Z...O fi, doar ca mie nu mi se pare. :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Cupcake...Eu nu le folosesc. Am parul un pic ondulat si nu-mi place deloc, ador cand mi-l intind cu placa. Din pacate in ultima perioada mi-a cazut destul de mult si nu mi l-am mai intins, sa nu-l stresez in plus.:(

    RăspundețiȘtergere
  22. eu am parul cret si m am obisnuit de vreo 5 ani incoace sa il tot intind cu placa...si acum vreau sa l las ondulat dar am bucle mici,iar eu vreau bucle mari si m am gandit ca bigudiurile sunt cea mai potrivita solutie.

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu stiu exact care-i mecanismul...dar cand am vrut eu bucle de vedeta, din acelea largi si foarte naturale, am fost la salon si mi le-a facut tot cu placa:)). Nu stiu daca cu bigudiuri poti obtine acelasi efect.

    RăspundețiȘtergere
  24. Imi place machiajul,e colorat !Ma duce cu gandul la un curcubeu.
    Pupici si weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  25. Andreea...Multumesc, chiar ma bucur ca-ti place:-*

    RăspundețiȘtergere
  26. Ai ochii mari si frumosi, si verdele acela ar fi perfect singur, fara alta culoare. Dar machiajul e realizat fara nici un defect(eu nu as putea sa-l fac asa bine, mai ales folosind eyeliner).

    RăspundețiȘtergere
  27. eyelinerul face diferenta, cu el e un look frumos

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...