miercuri, 16 martie 2011

Tag: I love blogging!

   Am primit acest tag de la deamyworld, DenisaChoco si miss Z va multumesc mult...chiar mi-am dorit sa fac acest tag,  imi place :-*

Cand ai inceput sa scrii online?
 22 decembrie 2010

Ce te motiveaza sa scrii pe blog
   Ideea ca am ceva de impartasit, de aratat...la inceput am scris din entuziasm, era o lume noua pentru mine, habar nu aveam ca exista pana nu am descoperit-o. Apoi mi-am zis ca vreau si eu, ca si eu pot...pentru ca am ceva in comun cu majoritatea fetelor de aici: make-up-ul.
   Acum scriu pentru voi, si nu in ultimul rand pentru mine. Imi place ceea ce fac, imi place sa va arat ce realizez, ce testez, sa va spun parerea mea...imi place sa scriu despre orice legat de beauty, in ideea ca uneia dintre voi chiar ii foloseste.

Cum rectionezi la comentarii negative?
   Nu am primit comentarii negative, dar nici nu mi-e frica, oricine poate sa-si dea cu parerea, atat timp cat o face strict la munca mea si nu la persoana mea. Nu sunt perfecta, am multe de invatat, si am invatat multe de cand va cunosc, asa ca nu am pretentia sa primesc doar laude.

 Care a fost ideea initiala de la care ai pornit?
   Eu sunt ambitioasa de felul meu, si mi-am zis: daca altele pot, pot si eu, mai ales ca este vorba de ceva la care ma pricep.  Plus ca blog-ul este un colt al meu si am vrut pur si simplu sa arat ce stiu.

 Ce fel de linkuri tii in blogroll?
   In blogroll sunt fete pe care le apreciez, de la care am ce invata, sunt foarte multe...nu fac selectie, oricine are un blog de beauty si posteaza informatie, mi-e de folos.

Cum te-a schimbat pe tine blogul?
   Ca si comportament nu cred ca m-a schimbat in vreun fel, ca si bagaj de cunostinte, da, acum stiu mult mai multe despre ceea ce-mi place, si sunt intr-o continua cautare.

Ce asteptari ai in viitor de la blogul tau?
   Nu am asteptari de la blog, e aiurea, am asteptari de la mine...sper sa fiu capabila sa-i tin aproape pe follow-eri, depinde si de ei, in egala masura, sa postez machiaje si review-uri interesante, si pe viitor sa vin cu noutati, inca nu stiu ce...astept feed-back-uri si din partea voastra:).

Cat despre cititorii/vizitatorii acestui blog? 
   Sa-mi fie aproape si sa ma sustina asa cum o fac si eu.

Offf nu stiu cine nu a facut tag-ul, am vazut la majoritatea ca l-ati realizat...il dau celor care ma urmaresc si care si-l doresc sa-l faca. 

Kisses,
   Simona
 

3 comentarii:

  1. era sa uiiiit :D Te-am taguit si eu ;;) daca pe acesta l-ai facut , mai sunt 2 :D
    pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc:) O sa le fac si pe celelalte 2.:-*

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiam daca l-ai facut sau nu. Te-am nominalizat si eu.
    http://chocos-pretty-things.blogspot.com/2011/03/leapsa-despre-blog.html

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...