sâmbătă, 16 iulie 2011

Inapoi in lumea Beauty!

   Hello girls!
   Nu stiu cat de mult mi-ati simtit lipsa dar mie stiu ca mi-a fost dor de voi. Ma bucur ca in sfarsit am terminat cu examenele...si pot sa revin la pasiunea mea...make-up-ul.
   Despre examene...a fost greu, dar au trecut...la licenta a fost ok, am luat 9.60...in schimb la examenul de titularizare, nu pot sa zic decat ca ministriii isi bat pur si simplu joc de noi:(. Inca rezultatele nu s-au afisat...dar oricum, mari sperante nu am la o nota peste 8.50...cam de atat as avea nevoie pt. titularizare:(. Asta este, incercam data viitoare:).
   Revenind la blog...vreau sa ma apuc sa fac ceva schimbari de pagina, sa dau startul concursurilor mult promise. Maine dau startul unui giveaway Sigma, deci stati pe aproape:). Sper sa reusesc sa fac cat de repede, machiajele ce mi le-ati cerut. Am de recuperat o multime de review-uri si tag-uri...am ce face, abia astept sa-mi reintru in normal. Pe langa toate acestea trebuie sa citesc postarile voastre...am ramas tare in urma:(.
   Astept orice parere din partea voastra...atat legata de aspectul blog-ului cat si referitor la concursuri - cam ce va doriti?(tema, premii etc)
  
   Acum ma pun sa citesc ce ati mai postat...nu uitati maine, de giveaway-ul Sigma...iar de luni voi fi prezenta cu norma intreaga:))


Kisses,
   Simona

7 comentarii:

  1. Lasa ca si eu sunt in pas cu tine. :))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. hihi..am luat amandoua aceasi nota la licenta: 9,60:D . Ma bucur pentru tine!
    Si fi sigura ca ne-a fost dor de tine si te asteptam cu forte noi:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. welcome back:D, felicitari pt licenta si tinem pumnii si pt titularizare;;).. mie mi-a fost dor de postarile tale si de machiaje mai ales.. am inceput sa fac si eu poze cu machiajele pe care le-am facut in ultima perioada(diferite ocazii), dar nu imi iese sub nici o forma cum arata de fapt machiajul in realitate, asa ma enerveaza X(.. in fine.. eu abia astept sa vad ce schimbari ai sa aduci si blogului:D, iar de concursuri, pot sa ma dau cu parerea la premii? s-ar putea sa fie produse balea, m-ar tenta sa testez macar un produs, un demachiant sau o lotiune tonica ceva, am auzit numai lucruri bune despre ele si cum la iasi nu sunt, tare m-ar incanta si pe mine... e doar o parere:D
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. welcome :* felicitari pentru nota...cred ca esti foarte fericita. ne era dor de machiajele tale...mie mi-ar placea o tema mai vasta pentru concurs pentru ca la cele de machiaje sunt cam mereu aceleasi castigatoare super pricepute si talentate :X

    RăspundețiȘtergere
  5. hei, bine ai revenit :) felicitari pentru licenta si asteptam machiaje noi, mai ales cele de vara...tu esti experta :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...