miercuri, 3 august 2011

Preferatele lunii iulie!

   Hey girls!
   Vreau sa va prezint produsele pe care le-am folosit mai intens luna trecuta. Nu sunt neaparat produse noi cumparate, dar sunt produse pe care le-am descoperit sau redescoperit...si care imi plac mai mult sau mai putin:).

MAKE-UP...
 FACE...

1. Elf Bromzer Warm...o iubesc! Pe o piele bronzata arata superb. Imi plac nuantele foarte mult...folosesc cele mai inchise pentru conturul pometilor, iar cea deschisa pentru iluminare.
2. Stila Contouring Trio...am primit paletuta asta de la  Corina, multumesc mult!:-* Este o alta piesa de rezistenta si mi-e draga tare:). Eu o folosesc atat pentru conturul fetei cat si in machiajul ochilor. Nuantele sunt pigmentate si foarte rezistente.
3. Fond de ten Bourjois Healthy Mix...E ok intr-un machiaj care nu are multe pretentii. Eu il folosesc pentru machiajele de zi...are o acoperire mica spre mediu. Imi place... dar preferatul meu ramane Revlon PhotoReady:P
4. Nyx Concealer in a Jar...Despre produsul asta cred ca v-am mai vorbit. I love it! Am doua nuante Light si Medium. Pentru mine este produsul perfect in materie de corector!


EYES...

1. Collection 2000 Poptastic eye palette...este un tester si am achizitionat-o de pe blog-ul Lianei. Imi plac nuantele foarte mult, ca si textura sunt la fel ca cele din trusa 120...dar asta e micuta si-o pot lua cu mine peste tot:).
2. Love Alpha tus gel...de cand l-am descoperit, il folosesc in toate machiajele. Este cremos, se intinde usor, nu curge, rezistent la apa, un negru intens...sa va mai spun?!:D Este mult superior celui de la Elf!
3. Mascara Revlon 3D Extreme...il aveam de ceva timp si m-am hotarat sa-i dau o sansa. E ok, nici prea, prea, nici foarte foarte! O mascara ca oricare alta...care nu ridica pretentii.
4. Nyx Slim eye pencil... nuantele Teal si Baby blue. Imi plac creioanele astea pentru ca se intind usor, nu curg, iar culorile sunt usoare...de vara.

LIP....
1. Nyx Round lipstick nuanta Paris...o ador! Imi plac rujurile Nyx pentru ca sunt atat de cremoase si au niste nuante superbe. Pacat ca nu prea se gasesc in Romania:(.
2. Nyx Lipgloss nuanta Pinky natural....nu lipseste din geanta mea. :) Daca ar trebui sa merg pe o insula pustie si sa iau cu mine 3 lucruri...pe asta l-as lua sigur:))
3. Flormar Lipstick L14 - un corai frumos, merge foarte bine vara cu un ten bronzat.
4. Max Factor Max Effect lipgloss.... pisca bine:), dar macar da volum buzelor. Eiii, baba sufera la frumusete!:))
5. Avon lip pencil nuanta Mistery Mauve...l-ati vazut in majoritatea machiajelor mele. Este o nuanta ce poate fi asortata usor cu nulte rujuri. Imi place!

HAIR & BODY...
1. Anian keratina lichida...reface parul deteriorat, acesta devine matasos si stralucitor, plus volum. Il recomand.
2.  Anian Hidro-nutritiv...este un balsam bifazic. Eu il folosesc dupa fiecare spalare...reface structura firului de par si-l face foarte usor de descurcat.
3. Avon Senses Lagoon body scrub...este un gel exfoliant pt. dus...contine mici particule ce-ti maseaza corpul, eliminand celulele moarte. Ador mirosul lui fresh!
4. Bourjois Gommage Detox...un gel de dus exfoliant si detoxifiant. Contine micro-seminte de strugure si pulpa de lamaine. Imi place efectul de prospetime si mirosul fresh ce persista destul de mult pe piele.

   Cam astea sunt produsele lunii iulie...sper sa va placa si sa va fii convins sa incercati macar un produs, asta daca n-ati facut-o deja.:)
   Voi ce produse ati mai incercat?

Kisses,
   Simona

12 comentarii:

  1. Ce numar folosesti la Revlon PhotoReady? Incerc sa mi-l achizitionez online dat fiind faptul ca eu nu am Revlon aici :))
    Cred ca mi-ar trebui cu o nuanta mai deschisa decat tenul tau.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am 06...uite aici ceva swatches: http://baditaiulia.wordpress.com/2010/02/20/ta-na-na/ sau aici: http://makemeunder.blogspot.com/2010/03/revlon-photoready-006-medium-beige-vs.html
    Pup!:-*

    RăspundețiȘtergere
  3. gelul de dus exfolaint lagoon ete si favoritul meu :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Unde se gasesc produse pentru par Anian si ce pret au?
    Merci :)

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu folosesc exfoliantul de corp de la Avon :D e foarte frumos mirosul :X

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumoasa e trusa aia cu 9 culori:X si la tine dau peste tusul alpha, clar il pun pe lista!
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt de acord cu bronzerul Elf si cu gelul exfoliant de la Avon :D :X

    RăspundețiȘtergere
  8. Ador gelul acela exfoliant! M-a scapat definitiv de bacne! (back acne =D)

    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  9. Gabrielle Colorful Beauty ...http://triodeluxe.ro - aici gasesti tot ce te intereseaza. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce simpatica e paletuta!!Cred ca si eu m-as cara cu ea peste tot, pentru ca intr-adevar 120 e cam "incomoda":)) Si bronzerul ala de la Elf ma tenteaza de ceva vreme, dar trebuie sa mai termin din ce am!!Vesnica problema

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc! Cred ca 008 imi este mie bun.Te pup dulce!

    RăspundețiȘtergere
  12. Stila Contouring Trio arata super :). Chiar daca este pentru conturul fetei, asa cum zici si tu :P, le-as folosit pentru machiajul ochilor :D. Ador nuantele neutre.

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...