joi, 16 februarie 2012

Declaratii dulci de Dragobete!

   Buna seara fetelor!
   Acum doua zile am primit un mail de la cei de la Complexul Apicol - "Veceslav Harnaj", care doresc sa ne indulceasca ziua de Dragobete.

Va plac dulcegariile? Noua, la Complex Apicol ne plac dulcegariile. Apreciem declaratiile de dragoste si ne-am gandit sa le premiem. Fa o declaratie dulce persoanei iubite iar noi ii trimitem miere personalizata cu numele persoanei, insotita de mesajul tau.
Premiile: 5 seturi de miere.  Seturile de miere sunt formate din: Miere Salcam 450g, Miere Poliflora 450g, Miere Tei 450g.  Seturile vor fi personalizate cu numele persoanei dragi careia vor fi trimise, insotite de textul declaratiei de dragoste a persoanei castigatoare. 
Participanti: Poate participa orice persoana care are varsta peste 18 ani si domiciliul pe teritoriul Romaniei.
Regulament: In concurs se poate inscrie orice utilizator Facebook. Conditia de inscriere este ca participantul la concurs sa faca publica o declaratie de dragoste pe Facebook. Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa mentionati pagina noastra de Facebook in textul declaratiei. Vor fi luate in considerare doar declaritiile de dragoste ce contin pagina Facebook a Complexului Apicol. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti cu ajutorul random.org si vor fi afisati pe data de 24 februarie 2012.
Desfasurarea concursului are loc in perioada: 13 februarie 2012 – 22 februarie 2012. Castigatorii vor fi desemnati pe 24 februarie 2012.
   Asteptam cu nerabdare cele mai dulci declaratii. 

   Ce parere aveti? Va tenteaza? 
   Multa bafta si inspiratie:)!

Kisses, 
   Simona

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...