marți, 26 iunie 2012

In cautarea costumului de baie perfect!

   Buna fetelor!
   Odata cu venirea zilelor caniculare de vara...mi-am dat seama ca imi lipseste un lucru:( ...si anume: costumul de baie. Sa nu ma intelegeti gresit...am costume de baie:)...dar nu-l am pe acela - the perfect one! Mi-am dat seama ca ultimul costum de baie, a fost achizitionat inainte sa raman insarcinata, si asta s-a intamplat acum mai bine de 3 ani :O. Deci clar, am nevoie urgenta de un costum de baie...iar azi a fost ziua cautarii:)).
   Din pacate alegerea unui costum de baie potrivit si care sa ma avantajeaze este un lucru cat se poate de dificil! Pentru mine nimic nu e mai neplacut decat sa caut ore intregi prin magazine costumul de baie ideal, iar in final sa nu gasesc nimic. Astfel ca, am ales cautarea pe internet...din fericire am gasit cateva modele dragute:). Mie imi plac costumele din doua piese, care nu au foarte multe snurulete, pentru a ma putea bronza cat de cat uniform, sa fie colorate sau cu imprimeuri<3. 
   Sper sa va placa si voua ce-am gasit....
bonprix
oasap
sevensins
storefashion
swimwearboutique
victoria's secret
   Ce tip de costum de baie preferati: intreg sau doua piese? V-ati gasit modelul preferat?

   Pentru orice intrebare sau colaborare nu ezitati sa-mi scrieti pe adresa de mail: simi_for@yahoo

Kisses,
    Simona

11 comentarii:

  1. Saluty! De obicei prefer costumul in doua piese ca nu suport ideea de a nu ma bronza uniform. Nu ma schimb la nuanta pielii de nu ma recunosti dar un pic de soare prind si eu :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel sunt si eu..."mor" daca am linii aiurea pe corp:P. Eu ma bronzez foarte repede, iti dai seama cum arat daca nu am grija, un fel de zebra:))

      Ștergere
  2. imi place primul tare mult...la mine este greu cu costumul :)))..imi trebuie sutienul separat( am D ) si chilotul separat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Preferatele mele sunt primul si ultimul:P.
      Referitor la marimi diferite...nu cred ca mai este o problema, am vazut in multe magazine costume de baie comercializate separat ;).
      Pupicei!:P

      Ștergere
  3. Desi costumul de baie intreg e foarte IN sezonul acesta ,arata extrem de chic si se gaseste (mai nou) in diferite modele superbe, prefer costumul de baie in 2 piese...si, daca se poate, fara bretele.
    Incearca la H&M si la House of art. Am vazut cateva modele dragute. Poate ai noroc!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut si eu multe modele de costume intregi foarte chic, dar eu le prefer doar la piscinele acoperite...unde este soare, cele in doua piese au prioritate:). Mie imi este frica sa port costume de baie fara bretele, am impresia ca le pierd:))))))
      Multumesc pentru ponturi:*.

      Ștergere
  4. ai un award la mine pe blog http://frombeautywithlove.blogspot.ro/2012/06/kreative-blogger-award.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Inseamna ca sunt pe drumul cel bun de am inceput sa iau premii:)). Pup:*

      Ștergere
  5. Ce dragute sunt :x Eu o sa-mi iau unul intreg anul asta :D ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)...stiu ca tu nu este cu bronzul. Ti-ai gasit deja modelul sau esti in cautare?
      Te pup draga mea:*:)

      Ștergere
  6. Si eu imi gasesc destul de greu costum de baie pentru ca sunt foaarte pretentioasa:)) Modelele postate de tine sunt foarte frumoase:*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...