miercuri, 13 iunie 2012

Review: Leichner Camera Clear tinted foundation!

   Buna fetelor!
   Iar mi-am luat o mica pauza, din pacate asta se intampla cam des...e doar vina mea, stiu:(. Se intampla asta, pentru ca nu stiu cand sa zic: stop...ma angajez in tot felul de activitati, fara sa tin cont daca mai imi ramane timp si pentru mine. Asta e, mergem inainte...
   Cu ceva timp in urma mi s-a cerut sa fac un review la un fond de ten...este vorba despre Leichner Camera Clear tinted foundation. L-ati mai vazut in postarile mele, la preferatele lunii, dar nu am reusit pana acum sa vorbesc despre el.
    "The world famous Leichner Foundation is a professional foundation used by photographic studios, televison, theatre and professional make up artists worldwide. All day moisturising foundation.
Leichner Camera Clear Tinted Foundation was originally developed for the stars of stage and film, but now everybody can benefit from this sensational foundation. It can equally be applied lightly or liberally to suit your skin or your mood, and contains an all-day moisturiser to keep your skin feeling soft and young."

   Dupa o asemenea descriere, cred ca majoritatea dintre noi ne-am dori sa-l incercam:). Si in mare parte...e pe buna dreptate.  
Eu am o slabiciune in a-mi cumpara produse despre care nu am auzit(sau stiu putine lucruri) si pe care nu prea le gasesti in magazinele obisnuite. Asa s-a intamplat si cu acest fond de ten, l-am gasit tot  pe blog-ul Lianei si a fost "dragoste" la prima vedere:)). Mi se parea ca arata profesional, nuantele frumoase si mi-am zis ca n-am cum sa dau rateu total.

Eu am nuanta Walnut Wip
Parerea mea:
   Este un fond de ten cu o textura foarte cremoasa, ce hidrateaza foarte bine tenul. Fiind o crema grasa, o recomand persoanelor cu tenul uscat si normal...nu cred ca persoanele cu tenul gras vor fi foarte incantate de el. Totusi, cu o pudra buna s-ar putea ca rezultatul sa nu fie chiar dezastruos.

    Are o acoperire medie spre mare, dar poate fi purtat cu usurinta si pe parcursul zilei, avand grija in a folosi ceva mai putin produs si a-l intinde foarte bine. Mie imi place sa-l intind cu degetele, rezultatul mi se pare mai natural.  Pentru o acoperire mai mare nu trebuie decat sa mai pui produs...fiind buildable. Trebuie sa recunoasc ca la nivelul asta, arata ca o masca, dar daca ne gandim ca este un produs destinat pentru fotografie si televiziune...mi se pare normal. In imagini se poate vedea cat de bine difuzeaza lumina, iar efectul de ten proaspat/umed, "stropit de roua diminetii" este fenomenal.
   Cum in tot binele se gaseste si un rau si invers:)...si de data asta exista un lucru care chiar nu-mi place. Ma refer la ambalaj...este sub forma de borcanel rotund, de plastic, cu un capac cu filet. Mi-ar fi placut sa fie intr-un recipient inchis ermetic si cu pompita din doua motive: unu, din motive igienice...eu folosesc betisoare ca sa-l iau din cutie, dar recunosc ca mi-am bagat de vreo doua ori si degetele prin el...ceea ce nu e prea ok:(. Al doilea motiv este faptul ca poate sa curga...si nu ma refer la produs in sine, ci la uleiul din el...fiind foarte gras, se formeaza o pelicula care daca nu esti atenta cand il inchizi se scurge pe la filetul capacului...
   Un alt lucru care ar putea deranja este mirosul. Are un parfum destul de puternic, floral. Personal nu ma deranjeaza, dar pentru unele persoane mai sensibile ar putea fi o problema.
 Ingrediente:
Cantitate: 30ml

   Va tenteaza acest fond de ten? L-ati incercat?

   Pentru orice intrebare sau colaborare nu ezitati sa-mi scrieti pe adresa de mail: simi_for@yahoo(.)com

Kisses,
    Simona









12 comentarii:

  1. o,Simona,mersi tare mult. foarte bun review!parca as vrea si eu.puup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Cred ca o sa-ti placa...stiu ca tu ai tenul normal/uscat. Nu stiu daca il gasesti la noi, dar pe site-urile din afara, sigur este.
      Pupici:*:*

      Ștergere
  2. Arata tare bine , dar eu sunt posesoarea unui ten gras :( Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu l-as recomanda unei persoane cu ten gras...dar asa cum am zis si in postare, poate cu o pudra buna e ok. Chiar nu stiu...
      Pup!

      Ștergere
  3. Chiar vroiam sa citesc un review la acest produs, abia am dat o comanda de cosmetice in afara dar poate la urmatoarea comanda am sa comand si acest fond de ten.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merita sa ti-l achizitionezi...e un produs bun si ieftin. Ma mir ca mai exista asa ceva:)).

      Ștergere
  4. de unde sa mi-l cumpar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum am specificat si in postare eu l-am cumparat de pe blog-ul Lianei(liana's dreams). Nu stiu daca mai are, dar sigur il gasesti pe site-urile din afara.

      Ștergere
  5. L-am cumparat si eu dupa ce am citit aici review. Acopera bine si rezista, insa mirosul si textura sunt de crema veche ( nu expirata, ci veche de exemplu din anii 90, de produsele mamei ) Mi se pare si ca e putin greu de blenduit, fiind o crema groasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine mirosul nu ma deranjeaza(am specificat in text ca pentru unele persoane ar putea fi deranjant)...dar ai dreptate e mai vintage:)). Avand in vedere ca are o acoperire mare, cred ca e normal sa fie mai dens...incerca sa-l aplici peste o baza.
      Ma bucur ca te-a convins review-ul meu. Te mai astept!

      Ștergere
  6. eu mi l-am cumparat de pe aoro.ro acum ceva timp la un pret bun. mie mi-a placut produsul, se potrivea tenului meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un produs ieftin la un pret bun...chiar merita:). Si mie imi place mult, dar acum ca e asa cald trebuie sa-l fixez cu pudra, altfel o ia razna:))).:P

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...