duminică, 31 martie 2013

Clothes...

   Buna fetelor,
   Cu toate ca initial nu aveam pregatita o postare pentru azi...pe ultima suta de metri, m-am gandit sa va arat ce hainute mi-am cumparat in ultima perioada:P. De cand cu pierderea catorva kg, sunt nevoita sa-mi schimb intreaba garderoba, asa ca sunt intr-o continua shopping-uiala.:)).
   Nu o sa va arat hainutele cumparate de prin magazinele din oras, nu cred ca prezinta vreun interes...magazinele respective le avem cu toatele prin orasele noastre:). Cred ca este mai interesant sa va arat hainutele cumparate pe de site-uri sau de la diferite persoane care vand haine. Eu nu am nici o problema port atat haine cumparate din mall, cat si haine cumparate de la second-hand. Si de cele mai multe ori, am fost mult mai surprinsa de calitatea celor din a doua categorie...
   O sa incep cu ultima comanda data pe site-ul Miniprix . Cu siguranta multe dintre voi il cunoasteti...dar din pacate pozele si descrierile de pe site de cele mai multe ori nu prezinta realitatea:(, care in general este mult mai "pozitiva" decat ce prezinta ei:))

    In ultima perioada am o obsesie pentru fuste:)...si am fost surprinsa cand am primit aceasta fusta Pull&Bear absolut superba. Daca pe site nu prea prezinta interes...va asigur ca imbracata, arata foarte bine<3.
    Mi-am mai cumparat doua topuri Bershka. Material foarte placut, moale...care pentru a fi purtate decent, necesita niste bustiere(le gasiti tot pe site).
    Pantaloni Teranova...sunt dintr-un material de jeans. Imi plac foarte mult, doar ca va fi nevoie sa-i stramtez un pic.
    Rochita asta este superba...vine foarte bine pe corp. Materialul este subtire, de vara. Nu stiu ce firma este, pentru ca are etichetele taiate, dar nici nu conteaza! Abia astept s-o port<3.
    Aceste doua fuste le-am cumparat de aici. In general persoana respectiva vinde haine pentru copii, dar uneori aduce si haine pentru adulti - eu zic s-o urmariti, merita!
River Island
Papaya
   Aceasta fusta am cumparat-o de pe Zonia.ro. Imi place foarte mult, este feminina, roz, cu broderie si a costat 99 ron:).
   Pantalonii i-am cumparat de pe Bfashion, in urma cu vreo luna de zile. Din pacate nu mai sunt pe site:(...dar va recomand sa mai aruncati din cand in cand cate un ochi, pentru ca uneori aduc lucruri dragute:). Au fost 49 ron!
   In cautarile mele disperate dupa fuste:))...am dat peste site-ul Vestimentaria.ro. Este un fel de ocazii.ro din cate mi-am dat eu seama:D. Mi-am cumparat aceasta fusta bleumarin(un pic mai inchisa culoarea decat in poza), este de la Orsay, iar nasturii au motive marinaresti. Arata foarte bine imbracata!<3
   Va plac genul asta de postari? Pentru mine sunt interesante, chiar sunt curioasa ce site-uri sau persoane fizice cunoasteti, care vand hainute dragute:):*.

   Pentru orice intrebare sau colaborare nu ezitati sa-mi scrieti pe adresa de mail: simi_for@yahoo(.)com

Kisses,
    Simona
  

8 comentarii:

  1. cum ai reusit sa pierzi din kilograme? eu sincer am comandat de doua ori de pe miniprix si niciodata nu mi-am nimerit masura, mi-am luat si cercei care pareau finuti pe site si in realitate sunt imensi :)) te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am slabit cu dieta Dukan!
      Stiu ce zici:( din pacate cei de pe miniprix pun in descrieri, detalii aiurea, nu prea coincid cu realitatea...dar fi atenta la ce zic alte persoane la comentarii. Eu doar la pantaloni ma mai fentez cu marimile, in rest e ok!
      Pupici!

      Ștergere
  2. Vaaaai fusteeleee!!Toate!Sunt super dragute!Si restul ma incanta dar fustele mi-au luat ochii din prima! Si eu sunt fan rochite si fustite asa ca ma intelegi!Sa le porti sanatoasa pe toate!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Te inteleg, si mie imi plac...inca mai caut:P. Mie imi plac astea cu fundite, colorate, cu dungi etc.(gen cea cu broderie) doar ca nu prea gasesc:(.
      Pupici:*

      Ștergere
  3. Hmmm eu de mica eram genul mai baietoasa, dar de vreun an am inceput sa port si eu fuste si rochii. Sunt din Oradea, ca si tine, nu mi-ai putea da te rog cateva exemple de magazine unde as gasi rochitele pe care as purta sa le port zi de zi (sperand ca o sa vina in curand si primavara pe meleagurile noastre) ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana sa slabesc nu aveam treaba cu fustele si rochiile, dar acum...:))).
      Dupa cum vezi eu imi cumpar foarte multe lucruri online, dar imi plac si hainutele din Orsay, Bershka, si Terranova!
      Aaaa, si imi mai cumpar lucrusoare de la second-hand-urile Britany!

      Ștergere
  4. Ce frumoase lucrusoare!
    Sa le porti cu placere si sa te vedem cu outfituri :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!
      Voi incerca...din pacate nu prea am cine sa-mi faca poze:(.
      Pup:*

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...