joi, 21 martie 2013

L.A. Girl PRO. conceal HD. high-definition - review

   Buna fetelor!
   In una din postarile trecute, v-am prezentat ultima achizitie in materie de corectoare. Am vazut ca manifestati un interes in a citi mai multe lucruri despre el, iar acum cred ca a venit timpul sa vi-l prezint mai in detaliu :P. 
   Asa cum probabil v-ati dat seama din titlul postarii:), este vorba despre - L.A. Girl PRO. conceal HD. high-definition.
   Acest produs l-am achizitionat in urma unei comenzi comune cu fetele de pe FB, pe site-ul Beautyjoint. Nu l-am mai vazut in alta parte, dar recunosc ca nici nu am cautat inca...daca l-ati vazut in Romania, va rog sa-mi spuneti, pentru ca il voi recumpara cu siguranta.

Descriere oficiala:
"Crease-resistant, opaque coverage in a creamy yet light weight texture. The long-wearing formula camouflages darkness under the eyes, redness and skin imperfections. Provides complete, natural-looking coverage, evens skin tone, covers dark circles and minimizes fine lines around the eyes."

Descrierea mea:
   Produsul se prezinta sub forma unui tub flexibil, ce se inchide cu un capac prin insurubare. Mie imi plac genul asta de ambalaje pentru ca-mi ofera posibilitatea de a folosi si ultima picatura de produs. In capat, tubul are o pensula, prin mijlocul careia iese produsul atunci cand il strangi. Acest fapt imi place si nu-mi place... Imi place pentru ca pensula ma ajuta sa intind produsul si nu sunt nevoita sa-mi bag degetele prin nu stiu ce borcanas...si nu-mi place pentru ca in pensula ramane produs de la o aplicare la alta, produs ce se oxideaza si se usuca:(. Am observat ca acea pensula este detasabila... deci in cel mai rau caz o indepartati si folositi produsul ca si cum ar fi intr-un tub normal(gen pasta de dinti).
   Corectorul are o consistenta cremoasa, fina, ce se intinde foarte usor, oferind un finish mat. Eu il aplic cu pensula din dotare dupa care il uniformizez cu degetele, iar rezultatul este natural si luminos. Are o acoperire medie, dar fiind buildable se poate ajunge si la o acoperire mai mare. Nu incarca tenul si nu se instaleaza in linile fine din jurul ochilor. Rezista destul de bine de-a lungul zilei...dar spre seara am observat o estompare a acoperirii, fiind necesara o reaplicare.
   Ca si un minus, usuca un pic pielea si poti simti o strangere a acesteia, de aceea recomand o hidratare a zonei inainte de aplicare.
    Il gasiti in 18 nuante diferite de la cel mai deschis Classis Ivory, pana la cel mai inchis Dark Cocoa. Eu am nuanta Creamy Beige, si mi se potriveste perfect. 
Crueltry free!
Pretul este 2,50$.
Nota:9/10

Ingrediente:
  Water (Aqua), Cyclopentasiloxane, Beeswax (Cera Alba) Stearyl Dimethicone, Isododecane, Cetyl Ethylhexanoate, Microcrystalline Wax (Cera Microcristallina), Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Glyceryl Laurate, Polyglyceryl-4 Oleate, Mica, Disteardimonium Hectorite, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Propylene Glycol, Chamomilla Recutita Extract, Propylene Carbonate, Sodium Hyaluronate, MAY CONTAIN: Iron Oxides, (CT 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891).
   Ati incercat acest produs? Care este corectorul vostru preferat?

   Pentru orice intrebare sau colaborare nu ezitati sa-mi scrieti pe adresa de mail: simi_for@yahoo(.)com

Kisses,
    Simona

10 comentarii:

  1. Doar 2.50$ ? Pare destul de bun ,avand in vedere si pretul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu prea mai cred in "minuni" la preturi mici:)...dar produsul asta chiar e bun<3.
      Pup:*...

      Ștergere
  2. Deocamdata folosesc si imi place Wake Me Up de la Rimmel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat...stiu ca fondul de ten este foarte laudat, ma gandesc ca si corectorul este pe masura.
      Pupici!:*

      Ștergere
  3. Rossana N6/1/16 14:24

    Ceau, voiam sa te intreb in cat timp ti-a venit comanda de pe beauty joint? Eu am comandat deja de doua luni si nu am nici o veste . Si daca iti mai amintesti aveai vreun numar de traking? multumesc , te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. comanda a venit cam in 2 sapt....dar nu mai stiu detalii ca nu eu am pus comanda:(

      Ștergere
  4. Prea multi parabeni :|

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...