miercuri, 13 martie 2013

Noutati la colectie...

   Buna fetelor!
   A venit primavara! <3:) La multi ani, tuturor celor care nu am apucat sa le spun pana in prezent!:) 
Eu parca plutesc:), azi a fost o zi asa de frumoasa incat am simtit ca traiesc...doamne, cat am asteptat primele raze de soare adevarate:). Nu va speriati de mine:)), dar eu asa am fost toata ziua, plina de energie si pozitiva...stare pe care v-o doresc si voua:*:).
   Si ca totul sa fie perfect, au ajuns in posesia mea si comenzile de pe Mua si BeautyJoint puse impreuna cu fetele de pe FB. Multumesc mult, Alexandra Malina pentru sprijin!:*
   Mi-am dorit mult paletuta asta, mai ales dupa ce am citit doar review-uri pozitive:P. Intradevar, paleta este superba...nuante pigmentate si cam tot ce poti sa-ti doresti<3... 

   Si uite asa am intrat in posesia primului meu BB Cream:)). Inca nu l-am incercat pe fata, dar din ce am testat pe mana, pot spune ca e cremos, acoperire medie si se intinde foarte usor. Un pic dezamagita de cantitatea mica din tub, cred ca e pe jumatate gol(l-am primit sigilat)...:(.

   Nu ca as fi avut nevoie de inca un ruj... dar curiozitatea m-a macinat, ca sa nu mai spun de pretul foarte mic (1lira), iar eu l-am cumparat la reducere 50%:). Nuanta este frumoasa, dar nu prea sunt convinsa ca ma prinde...inca suntem in teste. Ca si consistenta mi se pare ca seamana destul de mult cu cele de la Nyx Round lipstick. Oricum sunt tentata sa-mi cumpar si alte nuante...:)

   Mie imi place foarte mult primer-ul asta! Iar in momentul in care am avut sansa sa-l comand de afara am fost sigura ca-mi va placea si mai mult. Nu de putine ori am fost mult mai multumita de produsele cumparate din strainatate decat de produsele de la aceiasi firma cumparate din Romania ...pacat!:(
   Nu va spun foarte multe despre el inca...revin cu un review curand:). Il ador!!<3

   Una dintre cele mai frumoase oje ale mele<3:). L-am incercat doar pe o unghiuta, dar revin cu un post zilele astea sa vi-l arat in toata splendoarea:))

   Genele le-am cumparat de pe site-ul genutze. Intotdeauna am colaborat foarte bine, iar preturile sunt rezonabile. Imi plac foarte mult genele Red Cherry, sunt maleabile si foarte usor de aplicat. Preferatele mele sunt #43, din pacate lipsesc din poza...dar le gasiti pe site aici.

   N-as fi crezut vreodata ca exista pe lumea asta vreun ruj care sa-mi placa asa mult<3!!! De cand il am nu mai exista alt ruj pentru mine. Imi place tot la el - nuanta, pigmentatie, consistenta cremoasa, rezistenta, finish mat. Citisem pe undeva ca usuca un pic buzele...este adevarat, dar cu un balsam in prealabil, acest mic inconvenient se rezolva:). Acum sunt pe punctul de a comanda si alte nuante...mor de dragul lui:)), si le vreau pe toate!

   Cam astea sunt ultimele produse adaugate la colectia mea. Voi ce v-ati mai cumparat?

  Pentru orice intrebare sau colaborare nu ezitati sa-mi scrieti pe adresa de mail: simi_for@yahoo(.)com

Kisses,
    Simona



8 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu drag pe toate :*
    O primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac toate, dar oja este absolut divina! Sa te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
  3. E geniala oja Kleancolor! Sa le folosesti pe toate cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. sa le folosesti cu placere imi plac mult genele iar despre fondul e ten nici nu mai vorbesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Paletuta e pe placul meu, si rujurile sunt deosebite, sa le folosesti cu drag pe toate!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu placere, draguzto! :-). E super frumos rujul si paleta e minunata! :-*

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place foarte mult nuanta rujului!

    RăspundețiȘtergere
  8. Oja de la Kleancolor arata divin, sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...