miercuri, 27 martie 2013

Se cauta Blogger ambasador ZorileStore!

   Buna fetelor!
   Azi a inceput o noua campanie pentru bloggeri. Cei de la ZorileStore, si-au deschis portile pentru toti bloggerii care doresc sa testeze produsele lor, si de ce nu sa fie Blogger Ambasador ZorileStore!

Anul trecut, ZorileStore a mai desfasurat o campanie de genul asta, la care am participat si chiar am fost multumita de colaborarea cu ei. Imi plac produsele lor si de aceia m-am inscris si la aceasta campanie:). 
   Regulile nu sunt foarte complicate, si oricine detine un blog cu o vechime minima de 3 luni  si 10 articole scrise, se poate inscrie.
   Una dintre reguli, care sunt convinsa ca ne place la toate/toti:P,  este sa ne alegem un produs din categoria Curatenia de primavara. Din pacate, daca va doriti sa va inscrieti trebuie sa va grabiti, stocul se goleste vazand cu ochii:(. 
   Eu mi-am ales aceasta pereche de papucei , cu floricele mov si albastre. Mi se par feminini, draguti si foarte potriviti pentru vacanta ce va veni <3.
   Sunt de la firma Ipanema, fabricati in totalitate din PVC, dar sunt foarte confortabili si flexibili. Spun asta pentru ca si data trecuta, am ales tot genul asta de papuci si matusa mea, este foarte multumita de ei(i-am daruit pentru ca mi-am ales gresit marimea:( ).
   
   

   Destul cu vorba, timpul este pretios si nu sta in loc:))...va recomand sa aruncati un ochi pe site, sa vedeti despre ce este vorba mai in amanunt. Nu aveti nimic de pierdut si sunt convinsa ca veti fi multumite de produsele lor.
   Va doresc multa inspiratie si noroc...si cea mai buna sa castige!:):*

  Pentru orice intrebare sau colaborare nu ezitati sa-mi scrieti pe adresa de mail: simi_for@yahoo(.)com


Kisses,
    Simona
  

5 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...