marți, 3 mai 2011

Apidermaliv va invita la testare!

   Complex Apicol Veceslav Harnaj va invita sa luati parte la campania de testare  a cremei Apidermaliv desfasurata pe Twitter si Facebook. Crema Apidermaliv se adreseaza tenului normal si mixt,  97% ingrediente natural, fara conservanti, coloranti si parafina. Regulamentul campaniei de testare: http://complex-apicol.ro/testare.html .
                Participantii se pot inscrie la campania de testare prin intermediul retelelor de socializare Facebook si Twitter. Inscrierile au loc in perioada 2 mai – 19 mai anul curent. Bonus pentru cei care se vor califica pentru testarea Apidermaliv: produsele gamei Apidermin Apidermin Lux, Apidermin Sampon si Apidermin Sapun Lichid. Toate produsele ce vor fi trimise catre testare sunt fullsize. Detalii despre campania de testare pe http://complex-apicol.ro/testare.html .

   Va invit sa incercati aceasta crema, cat si celelalte produse ale Complexului Apicol. Eu sunt in plin proces de testare a cremei Apidermaliv, si pot spune ca merita incercata:)...mai multe amanunte intr-un review viitor.

Kisses,
   Simona

2 comentarii:

  1. Am incercat sa dau si eu o comanda la ei, insa am constata caci taxele pe care trebuie sa le platesc sunt mai mari decat comanda in sine, si anume: taxa de expediere si manipulare 9,39 ron plus transportul 6,20 (prin posta), asa ca am renuntat.Nu inteleg care e faza cu taxa de expediere, am comandat de pe multe site-uri si singura taxa este transportul.Complet dezamagita!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. MonicaG...Imi pare rau, nu stiam ca exista o taxa de expediere, dupa cum vad este si destul de mare:(.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...