vineri, 9 septembrie 2011

Iar nu are lumea loc de nasul meu!

   Buna fetelor!
   Scriu aceasta postare nu pentru ca am ceva cu voi, cele care sunteti dragute si ma urmariti pentru machiajele mele:*, ci pentru cele vreo 3(cred) la numar care nu au loc de nasul meu. In trecut am dat accept la astfel de comentarii, si am trecut peste. Dar azi am primit 2 commenturi de la o asa numita Adela(comentariu l-am primit cu Anonim, dar asa s-a semnat)care pe langa ca s-a legat de nasul si etnia mea(cum ca as fi tiganca)..."draga mea" esti informata prost, nu sunt tiganca, s-a legat de fiul meu.
   Eiii pana aici, nu pot sa scriu in post, ceea ce-ti doresc, dar sper din tot sufletul sa tii se implineasca dupa sufletul tau.
   Imi cer scuze in fata celor care nu meritati sa cititi aberatiile astea pe un blog de beauty, dar deja era prea mult!
   
Simona

29 de comentarii:

  1. si daca ai fi fost tiganca ce? nu tot om esti, ai dat in cap la cineva? sa se uita intai in ograda lor si dupa sa comenteze de altii...nu mai baga in seama toate prostiile si aberatiile, indiferenta doare mai tare. te pup.:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Am zis eu ca blogosfera e plina de rautati si fete rautacioasa mai rau ca in realitate. Si eu am patit-o recent. Intr-adevar te cam scoate din mana, dar cel mai bine ar fi sa nu punem la suflet. Nu am inteles niciodata un astfel de comportament, nu iti place, nu te uiti, e simplu, nu te obliga nimeni, mereu e un X acolo sus. Dar de unde, rautatea, frustrarile, educatia zic eu, le conduce. Urat!!!!!!Nu am sa inteleg niciodata.
    Draguta nu le mai baga in seama, nu are rost. Stiu ca uneori chiar te calca pe coada, si te indeamna sa te cobori la nivelul lor,dar nu merita nici macar atat!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. imi pare rau pentru ce ai patit,dar cum spun si fetele mai sus,nu baga in seama.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca atat o duce capul nu poti sa ai pretentii...

    RăspundețiȘtergere
  5. Si acum sincer...d-asta nu mai dormi tu la noapte ca nu te place Adela...

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna!
    De citesc de ceva vreme dar nu am comentat pana acum. Faci niste machiaje foarte frumoase si nu ar trebui sa te intereseze ce zic unele/unii. Nici nu pot sa imi inchipui ce au de castigat facand aleatoriu comentarii rautacioase pe net.
    Aici e casa ta virtuala si poti sa faci ce vrei. Nu mai da accept la comentarii rautacioase. Cum vine asta, sa vina la tine in ograda si sa-ti vorbeasca urat sub masca anonimatului. Nu mai accepta astfel de comportamente. Sa se zbata cu comentariile in moderare :)).
    Sincera sa fiu nu cred ca ai nevoie de asemenea cititori sau daca te citesc...sa te citeasca in liniste, noi restul care apreciem ceea ce faci nu avem nevoie de comentariile lor.

    RăspundețiȘtergere
  7. anna...Nu ar fi fost o problema sa fiu tiganca, am cunostinte de aceasta etnie si pot spune ca multi sunt mai oameni decat aceasta/acest individa/individ.
    Nu bag in seama, sunt puternica, trec peste...dar totusi vroiam sa-i raspund...si sa fac un post, era singura modalitate.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu pune la inima, lumea e rea. te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am un blog de haine dar de cand am dat peste blogul tau care are alta specializare nu pot sa nu ma minunez cat de frumos realizezi machiajele facute si review-urile f detaliate si la subiect, asa ca eu iti spun doar ata nu are rost sa te enervezi pe astfel de rautati, sunt gratuite si oricum eu am o vorba daca ii bagi in seama pe astfel de oameni nu faci decat sa le dai importanta si crede-ma n ca tu esti mult mai importanta decat astfel de femei care dupa parerea mea sunt frustrate si cred ca in realitate nu iti ajung nici la degetul mic, Cu drag, Simona

    RăspundețiȘtergere
  10. Claudia Lefter...Multumesc mult pentru cuvintele frumoase.
    M-am mai racorit:)...nu era o problema daca se lega doar de mine, pot sa duc:). Dar pana la copilul si familia mea, aici nu mai raspund...
    Inca nu s-a oprit cu commenturile rautacioase, dar probabil ca rautatea, prostia si educatia asta-i dicteaza.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  11. Madlen...Esti draguta! Multumesc pentru sustinere:*

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga Simi, oamenii care vin si arunca cu venin in altii au sufletul deja inveninat si nu stiu cum sa se mai descarce. Nu tu ai o problema, ci ei. Mie mi-e mila de astfel de oameni.
    Nu conteaza ce etnie ai sau ce nas ai, conteaza ca esti OM!

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi pare rau sa aud asta..sa se lege pana si de fiul tau, mi se pare o aberatie. Eu zic sa nu pui la suflet, si eu am primit comentarii rautacioase, izvorate din invidie. Asa e cand altul are mai multe decat tine..trebuie neaparat sa arunci cu pietre, ca deh, in subconstient se afla instinctul asta de a critica tot ce iti iese in cale. Eu personal am ras de toate comentariile stupide si de toate discutiile in care eram implicata.M-a facut sa imi dau seama cata prostie si frustrare exista in blogosfera..Asta e, sunt si "seminte stricate" in punga :( Ma bucur ca ai facut postarea asta, oare e asa greu sa acceptam sa suntem diferiti...?

    RăspundețiȘtergere
  14. Fetelor...sunteti niste dragute si va multumesc din tot sufletul!!!:*:*:*
    Acum m-am mai linistit, asa sunt eu ma aprind repede:), cu atat mai mult cand e vorba de fiul meu. :)
    Ideea e, ca nu am spus niciodata ca sunt vreo perfecta...iar despre nasul meu: da e mare!... poate nu e idealul nasurilor:), dar atata timp cat nu am o problema medicala, de ce sa ma supun unei operatii destul de dureroase?! (asta mi s-a"sugerat")...doar pentru a fi pe placul celor din jur, necunoscuti si neinteresanti pentru mine. Pacat ca in lumea asta conteaza ceea ce este in exterior si mai putin ce avem in "tartacuta".
    Voi accepta intotdeauna comentariile rezonabile legate de aspectul meu, chiar si cele legate de nasul meu:P, dar fara injurii si cuvinte rautacioase.
    Va pup!
    Simona

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi pare rau ce s-a intamplat, dar cum au spus si fetele de mai sus: nu trebuie sa pui la suflet. Daca ti s-a reprosat de nasul tau cum ca ar fi mare, ei si ce? Si eu il am mare si am trecut si eu prin astfel de momente cand altii se legau de nasul meu, si nu neaparat necunoscuti, chiar si unii "prieteni" se legau de nasul meu ca e mare, bla bla. Cum ai spus si tu, de ce sa trecem printr-o operatie destul de dureroasa doar pentru a fi pe placul lor? Pana la urma nimeni nu e perfect si nu ar trebui sa te preocupe acest lucru. Cat despre faptul ca s-a luat de copilul tau, aici e mai delicat, si eu m-as fi aprins repede. Mai bine putini oameni care te apreciaza decat o armata de oameni frustrati care te critica pe tine doar pt ca ei nu au incredere in propria persoana si asa reactioneaza involuntar.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce oameni :-j in primul rand asta e blog de beauty,daca au vreun comentariu de facut sa il faca legat de machiajele tale,nu e concurs de frumusete pe aici ca sa comenteze de nasul tau sau de etnia ta.Nu merita sa iti bati capul cu persoane ca astea :*

    RăspundețiȘtergere
  17. Simi nu merita nici sa citesti aceste comentarii.Tu esti tu si fiecare dintre noi suntem speciali.Conteaza frumusetea interioara si la acest capitol ,astfel de persoane care isi permit sa faca rautati gratuite, sunt atat de urate!Am avut si eu parte de astfel de comentarii la inceputul blogului meu.Pentru ca nu am vrut sa scriu despre o tema anume am fost catalogata in toate felurile.Fii in continuare asa cum esti!Nu te schimba de dragul altora!

    RăspundețiȘtergere
  18. dark_fantasy_love_mistery9/9/11 17:54

    Hai mai chiar asa? sa se lege si de copil:|?!
    una era sa se lege strict de tine ca na se baga si ea in treaba cu comentarii rautacioase, dar cu copilul? astea deja nu merita nici un minimum de atentie.
    Stiu ca fiind vorba de familie te agiti.nu ai cum altfel. dar incearca sa te faci ca nu ai vazut comentariile.Fii fericita ca ai un baietel superb si las-o pe adela sa isi bage unghiuta frumos in gat:).
    Eu nu rezist la astfel de comentarii.Toata viata m-am lovit de astfel de persoane.De la un timp am ignorat mereu orice dar nu as suporta sa zica cineva ceva de familia mea. de-aia niciodata nu am avut un curaj sa imi fac un blog, sau sa vorbesc liber.
    Totusi nu cred ca e bine sa ne ghidam viata in functie de ce ii place sau displace "vecinului".
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  19. cristianna9/9/11 19:41

    cred ca a fost foarte urat sa se lege de copilul tau. sa iti traiasca! sunt sigura ca e foarte mandru de mama lui. eu sincer nu te cunosc dar mi am dat seama cat de draguta si dulce ai foast atunci knd mi ai trimis plalete acid :x. vroiam sa iti multumesc dar nu am avut timp.. imi cer scuze pentru intarziere. multumesc inca o data. te pup

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu pune la suflet:) da-le pace! :) O zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  21. Am primit si eu unul in seara asta, tot anonim:))). La mine e problema cu sprancenele si buzele,ca nah...nu sunt pe gustul ei/lui. Iar de familie, mi s-au spus si mie multe. Eu zic sa stai linistita, sa nu iei in seama comentariile de genul, pentru ca e clar ca vin de la niste oameni care nu vor avea nimic de castigat in viata, nici macar respectul celor din jur. Ti pup! ^^

    RăspundețiȘtergere
  22. cristianna...Sa folosesti cu drag paletuta...ti-am oferit-o din tot sufletul:*
    Multumesc mult pentru vorbele frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  23. Dei-dei...Daca se raporta strict la persoana mea, chiar nu era nici o problema, pot duce:)...dar cand iti blestema copilul deja e prea mult. Oricum dupa sufletul ei/lui ii va ajuta Dumnezeu.
    Te-am pupat!:*

    RăspundețiȘtergere
  24. C.L.M.`s Nail Art Blog...Voi mi-ati mai ridicat moralul:). Multumesc pentru incurajare...mergem mai departe. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  25. de-o fi vreunul perfect..
    Noi sa fim sanatosi ca belele curg, iar tu faci o treaba minunata pe acest blog.

    Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  26. e plina lumea asta de oameni rai si frustrati....
    nu inteleg o chestie: ce e asa rau in a nu citi ceva daca nu iti place??

    si daca ai fi tiganca ce? si tiganii sunt oameni.
    si daca ai nasul nu stiu cum ce? ea sau altii sunt perfecti?
    Adela draga: NIMENI nu e perfect! Nici tu nu esti!

    iar daca cineva s-ar lega de copilul meu (inca nu am dar imi doresc din suflet) sa-l pazeasca Dumnezeu...

    Te pup Simi :*

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu baga de seama comentariile rautacioase ... stii tu , "cainii latra , ursul merge.." , lumea e plina de invidiosi :*

    RăspundețiȘtergere
  28. Simi, tu esti atat de dulce si draguta.. atat de scumpa incat strapunge si ecranul laptopului. Cine nu mai incape de tine sa isi dea shut down si sa se uite la Otv, poate vede ceva mai "interesant". Tu ignora orice mesaj cu influenta negativa.. zambeste si mergi mai departe. Ceea ce vedem in viata de zi cu zi e valabil si in mediul online.. oameni frustrati, inculti, inapoiati, fara studii, fara principii si fara respect. Te pup:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  29. Foarte urat din partea ei ! Se comporta ca o fetita frustrata ! Sa se ia de cel mic , e foarte foarte imatur din partea ei ! Tu nici nu ai de ce sa bagi in seama rautatile astea ! Machiajele tale sunt foarte frumoase>:D<!Eu de mult te urmaresc chiar daca nu sunt prezenta intodeauna cu comentarii !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...