joi, 15 septembrie 2011

Si unghiile iubesc SpaRitual!

   Hey girls!
   Inainte de a incepe sa va vorbesc despre ojele SpaRitual, vreau sa va multumesc pentru faptul ca ati fost alaturi de mine la postarea trecuta! Se spune sa privesti intotdeauna partea plina a paharului si ca in tot raul este si un bine.... Din toata povestea asta am vazut(m-am convins) ca in blogosfera sunt si persoane cu suflet mare pe care te poti baza atunci cand ai o problema. O vorba buna, primita atunci cand ai nevoie, poate face minuni!!! Va pup fetelor!:*
   Revenind la tema de azi, vreau sa va spun mai multe despre marca Sparitual, distribuita in Romania de catre cei de la Zenith.

   Dupa cum stiti in urma cu ceva timp, am castigat pe blog-ul Camelcutzei, cateva oje SpaRitual spre testare. In primul rand mi-a atras atentia faptul ca ojele sunt vegane, adica sunt bazate pe ingrediente de origine vegetala, iar in compozitia lor se foloseste Mica, nu Guanina. Faptul ca sunt bazate pe substante vegetale si nu contine: toluen, dibutilftalati si formaldehide, este un mare plus si cu siguranta unghiutele mele se simt mult mai bine:).
   Am ramas surprinsa cand am citit ca designerii de la Ferrari, si-au pus amprenta asupra sticlutelor, care au fost realizate manual in Italia, folosindu-se materiale reciclabile in proportie de pana la 50%. Un alt aspect de amintit sunt capacele PlumCap, realizate din cauciug ce ajuta la o deschidere facila a sticlutelor.
   In continuare vreau sa va arat cum se prezinta fiecare culoare pe unghii si parerea mea despre fiecare...

Colectia Kaleidoscope
    Solaris
   -este un portocaliu superb, cu o stralucire foarte frumoasa, se intinde usor si nu lasa dungi

   Cristal Eyes
   -nu are cum sa nu va placa:D, este o nuanta foarte pigmentata, aici am folosit doar un strat iar rezultatul este super...indeplineste toate cerintele din punct de vedere al calitatii.

Shades of HAPPINESS
   Spellbound
   -este o oja ce contine glitter, rezista destul de bine, dar e nevoie de 2-3 straturi pentru a obtine culoarea din sticla.

   Multitasker 2in1 - este un basecoat si un topcoat ce se foloseste inainte si dupa aplicarea lacului de unghii, pentru a proteza unghia cat si pentru a da rezistenta ojei. Imi place foarte mult, este produsul pe care l-am folosit cel mai mult in ultimul timp. Love it!

Colectia MINI
   Swept Away, Star Gazer, Twisted Vine si Street Smart


    -preferatele mele din cele 4 sunt Swept Away si Star Gazer, cu toate ca e nevoie de 2 straturi pentru a obtine nuanta dorita se intind usor si nu lasa dungi. Din pacate nu acelasi lucru il pot spune despre Twisted Vine si Street Smart, nu mi-au placut deloc...culorile sunt ok, dar nu se intind uniform(se vede si in poza, mai ales Twisted Vine e groaznic) iar daca mai aplicam un strat arata si mai urat, parca se aduna:(.

   Imi plac foarte mult produsele SpaRitual si cu siguranta imi voi achizitiona si alte nuante...de ex. Liqued Gold, mi se pare superb, abia astept sa-l am:). Ca si rezistenta...eu cred ca sunt de nivel mediu, rezista destul cat sa nu te plictisesti de ele:D. Le recomand si chiar sunt curioasa voua ce nuante va "fac cu ochiul"?
  
   "SpaRitual - combinatia dintre luxul eco si filozofia spiritual-constienta!"


Kisses,
   Simona



11 comentarii:

  1. Sunt superbe 8->. Sa le folosesti cu placere!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai niste unghiute foarte frumoase, iar nunatele de oje le pune in evidenta si mai mult! Sa le stapanesti si sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi place la nebunie acel verde.E o nuanta deosebita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti o norocoasa ca ai reusit sa le incerci :X arata atat de bine ;X sa nu le deochi ;))

    Pup

    RăspundețiȘtergere
  5. vad ca au niste culori foarte dragute...sa le stapanesti sanatoasa

    RăspundețiȘtergere
  6. Byutzika...Multumesc mult! Intradevar sunt niste nuante f frumoase. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. OanaB...Saru'mana, esti tare draguta. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ana Maria P....Da, nuanta este frumoasa dar nu-mi place ca nu se intinde unifor...din pacate:(.
    Pup:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Miu Miu...Nici mie nu mi-a venit sa cred, cand m-am vazut pe lista castigatoare:P. Ti le recomand cu drag!:*

    RăspundețiȘtergere
  10. Alexandra Rotaru...Multumesc mult! Intradevar nuantele sunt foarte frumoase. Pup:*

    RăspundețiȘtergere
  11. ce frumoase sunt culorile :X

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...