luni, 6 februarie 2012

Preferatele lunii ianuarie!

   Buna fetelor!
   Cu toate ca am "intrat" bine in luna februarie, vreau sa va arat ce produse am folosit luna trecuta. Unele sunt redescoperite, dupa ce am facut o curatenie generala in cutiile cu make-up, altele sunt noi intrate in colectie:).
   Mie imi place genul asta de postari, ma ajuta sa descopar produse noi sau produse de care pur si simplu am uitat:)...asa ca, sper sa va ajute si pe voi in vreun fel...
   Noi descoperiri...
Nu Colour Finishing Powder - Invisibly Matte 01 - Daca pana acum nu eram o fana a pudrelor, dupa ce am descoperit-o pe aceasta ma declar in love:). Este pur si simplu ideala. Revin cu un review curand.

Leichner camera clear tinted foundation - walnut whip - Cu toate ca este un fond de ten eu il folosesc ca si corector. Este ideal pentru ca are o acoperire mare. Nu-l recomand persoanelor cu tenul gras, pentru ca textura lui este foarte cremoasa si hidratanta. Un minus pentru unele persoane ar fi mirosul destul de puternic(floral)...dar pe mine nu ma deranjeaza.

Revlon ColorStay - Natural Beige - L-am cumparat dupa ce am citit foarte multe review-uri pozitive. In prima faza, nu mi s-a parut deloc deosebit...acum parca ne-am mai imprietenit:), dar parca tot Revlon Photoready ramane my love!:)

Sleek Pout Paint - milkshake - Daca nu le-ati incercat pana acum, cu siguranta trebuie s-o faceti:). Eu abia astept sa-mi comand si alte naunte. Minx Si Port mi se par superbe!

Yves Rocher - Apa micelara demachianta - Un produs care-si face treaba foarte bine. Cel mai mult imi place ca este atat pentru ten cat si pentru ochi si buze. Eu am varianta mini size, dar cu siguranta il voi recumpara cand termin sticluta asta:).

Yves Rocher - Hydra Specific gel-creme - Este ideala pentru sezonul asta. Iti lasa pielea moale si hidratata fara sa o incarce.

   Vechi iubiri...
Flormar Terracotta Powder - 23 - Am folosit-o pe post de iluminator si-mi place ca arata foarte glamour:).

 Stila contouring trio - Este ideala pentru contur si nu numai!

Victoria"s Secret mosaic blush - After Glow  - Imi place ca nu incarca tenul, arata foarte natural si poti sa-i controlezi intensitatea in functie de preferinte.

Barry M shimmer powder - Este o pudra fina cu particule stralucitoare de culoarea piersicii. Eu am folosit-o ca fard de pleope cu precadere in coltul intern. Cred ca la vara va fi un must have:)).

Flormar Pretty lipstick - P311 - Eu sunt fan rujuri Flormar si ma bucur ca nici de data asta nu mi-a inselat asteptarile. Nu are rezistenta foarte mare...dar faptul ca este cremos si-mi hidrateaza buzele ma face sa trec cu vederea.:P

Balsam de buze Neutrogena - Nu ies din casa fara el, mi-a salvat de multe ori buzele de la dezastru total:D

Nyx Double Sided eye liner and shadow - black-purple

   Cam astea sunt produsele mele din luna ianuarie...bineinteles ca aici intra si paletele Sleek, dar m-am gandit ca nu mai e cazul sa vi le arat inca o data:)).
   Sunt curioasa daca printre produsele prezentate mai sus aveti si voi preferate?!

   Pentru orice intrebare sau colaborare nu ezitati sa-mi scrieti pe adresa de mail: simi_for@yahoo(.)com

Kisses,
    Simona

16 comentarii:

  1. imi spui te rog de ce la inceput nu ti-a placut fondul de ten Revlon ColorStay? ca mi l-as lua si eu dar vreau sa aud mai multe pareri:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca daca nu foloseam inainte Photoready, ColorStay-ul mi se parea ideal.
      ColorStay-ul ofera o acoperire mai mare si este mat. In schimb Photoready arata mai natural si ofera acea stralucire proaspata tenului. Acum depinde ce cauti...eu n-am probleme grave cu tenul, deci nu caut acoperire...
      Sper ca ti-am fost de ajutor. Daca mai ai si alte intrebari iti stau la dispozitie:*:*

      Ștergere
  2. Abia astept review la Nu Colour Finishing Powder - Invisibly Matte. Sleek Pout Paint in nuanta Milkshake il folosesc si eu ft des si il combin cu un ruj, de obicei :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok, doar ca vreau sa-l mai testez un pic:). Eu inca nu l-am combinat cu alte rujuri dar mersi de pont. Pup!

      Ștergere
  3. Hmmm....Mi-a atras atentia acel fond de ten,poate spui cateva cuvinte si despre el cand ne vorbesti despre pudra(eu sunt o fana a pudrei pulbere,as zice ca nu se compara cu cea compacta).
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa va spun mai multe intr-un review:).
      Eu nu foloseam pudra, adica ceea ce am incercat nu m-a multumit deloc...dar asta imi place mult.
      Pupici:*

      Ștergere
  4. Am si eu crema de la Yves Rocher, dar mie mi se pare mai de vara asa, pentru mine nu-i suficient de hidratanta pentru sezonul asta si n-am ten uscat ci mixt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am tenul normal,usor gras in zona T. Folosesc crema sub fondul de ten si chiar isi face treaba. Imi place ca nu-mi lasa acea pelicula grasa pe ten.:*

      Ștergere
  5. Unele dintre produsele prezentare de tine sunt si printre favoritele mele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoase toate produsele produsele.Mi-am comandat si eu sapt trecuta fondul de ten in aceeasi nuanta cu a ta, insa pt mine e prea deschis.Mie imi place mult, singurul minus e ca nu are pompita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! In general fondurile de ten mi le cumpar din magazine tocmai pt.a le putea incerca. Imi pare rau ca nu ai nimerit nuanta:(.
      Da, ai dreptate e aiurea ca nu are pompita, e lichid el dar nu poti controla cantitatea dorita.
      Pupici:*

      Ștergere
  7. Buna Simi ,de unde ai achizitionat Leichner camera clear tinted foundation ?Am vazut ca ai zis ca ar fi bun pt tenul uscat:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De pe blogul Lianei: http://lianabazar.blogspot.com/. Trimite-i un mail si intreab-o daca mai are. E super de treaba:).
      Eu zic sa-l incerci...pup:*

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...