miercuri, 22 februarie 2012

Review: Nu Colour Finishing powder - Invisibly Matte

   Buna fetelor!
   Im urma cu ceva timp va prezentam aici, noua mea descoperire in materie de pudra. Azi vreau sa va spun mai multe lucruri despre ea...atat pentru ca este preferata mea cat si pentru ca v-ati aratat interesate sa aflati informatii:).
   Pudra mi-am achizitionat-o de pe blogul Lianei...daca nu-i stiti blogul, eu va recomand sa aruncati o privire. Cel mai mult imi place ca aici gasesc produse ce nu le gasesti pe toate gardurile, la preturi accesibile. Asa s-a intamplat si cu aceasta pudra...am vazut-o, si in secunda a doua, am rugat-o pe Liana sa mi-o rezerve...apoi am dat un search pe google sa vad ce mi-am comandat:))).
   Din pacate google nu ofera foarte multe informatii(sau cel putin n-am gasit eu)...dar am aflat ca este produsa de firma Nu Skin International, ce are o vechime de peste 25 ani in domeniul beauty.
   Revenind la pudra...ea arata asa:P
 
Ce spun producatorii:
   Beneficii
   Această pudră fixează machiajul, oferind un aspect fără cusur, indiferent de nuanţa tenului. Perfectă pentru a reduce aspectul porilor 
   Trasaturi cheie
   oxiguard™ - conţine antioxidanţi pentru a proteja de daunele radicalilor liberi şi promovează aspectul sănătos al pielii.
   appliglideTM – acesta face ca produsele Nu Colour să fie uşor de aplicat. Pudrele create special oferă o textură şi o abilitate de combinare superioare, ceea ce face ca produsele să alunece uşor pe piele. O alternativă superioară a pudrei cu talc.

Parerea mea:
   Inainte nu eram o fana a pudrelor...le foloseam rar(recunosc) si asta pentru ca niciodata nu vedeam vreo schimbare, nici in bine, nici in rau....ceea ce m-a facut sa cred ca sunt inutile.
   Nu Colour m-a facut sa-mi schimb parerea, acum nu cred ca a fost machiaj si sa n-o folosesc. Dar sa va spun cateva caracteristici:
*vine intr-un ambalaj de plastic, transparent, capac alb si scris auriu.
*contine un puf pentru aplicarea pudrei, pe care eu nu-l folosesc...prefer sa o aplic cu o pensula. Cred ca astfel se uniformizeaza mai bine.
*are o sita, care permite aplicarea graduala a produsului(eu nu am indepartat folia de protectie, doar am facut cateva gaurele in ea, pentru a nu risipi produsul)
*pudra este pulbere, foarte fina la atingere
*cantitate foarte mare - 30g.
*ingrediente

*pret blog Liana - 40lei, pret site 111lei(deci am facut o afacere buna:) )

Ce-mi place! 
   Matifiaza foarte bine tenul si reduce porii, dar totusi nu-i incarca si nu creeaza aspectul de masca. Tenul este fin si arata sanatos. Pudra rezista pe tot parcursul zilei, nu am observat ca se aduna si nici ca straluceste dupa cateva ore.  Repet, nu am un ten cu probleme...am un ten normal.
   Din cate am inteles nuanta este universala si se uniformizeaza in functie de culoarea tenului...eu am tenul mai inchis si mi-e perfecta.
   Nu are o acoperire mare, e mai mult pentru fixare.

   In concluzie eu sunt foarte multumita de Nu Colour Finishing powder - Invisibly Matte si cu siguranta o voi recumpara, sper doar sa nu se termine foarte repede:).

   Pentru orice intrebare sau colaborare nu ezitati sa-mi scrieti pe adresa de mail: simi_for@yahoo(.)com

Kisses,
    Simona

7 comentarii:

  1. Suna bine!
    Eu sunt o fana a pudrei pulbere pentru ca am tenul mixt si mi se pare ca ajuta mai mult la matifierea tenului si parca si rezistenta este mai buna decat a unei pudre normale.
    Pupici!>:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cred ca cele pulbere sunt mai eficiente decat cele compacte. Plus ca sunt si mai usor de folosit.
      Care este pudra ta preferata?
      Pupici:*

      Ștergere
  2. cred ca nu o sa mai ai nevoie sa cumperi pudra pana la anul:)))
    btw, am un giveaway pe blog cu reguli ft ft simple! m-as bucura daca te-ai inscrie si tu:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca nu, cantitatea e destul de mare:).
    Multumesc ca m-ai anuntat, o sa ma inscriu:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi plac pudrele libere,sunt mai lejere.Pe cele pudra nu le mai suport cam deloc,desi mi-am tot luat vreo doua in ultima vreme din inertie.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. si mie imi plac pudrele pulbere, momentam am HD de la Elf :)

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc mult pt cuvintele frumoase! o fac cu intarziere fiindca o perioada nu am mai citit blogurile deloc:(
    multumesc inca o data! pup!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...