miercuri, 14 martie 2012

Tag: My beauty blog!

   Hey girls!
sursa
   Cu toate ca initial imi propusesem sa postez ceva mult mai elaborat...azi mi-am tot gasit de lucru, iar acum sunt franta:), abia astept sa ma pun la somn. Offf si cand ma gandesc ca la dimineata merg la munca:((.
   Revenind...n-am timp de postari elaborate, dar de un tag rapid se rezolva:)...
   Am vazut acest tag prin blogosfera si mi-a atras atentia, asa ca, sa trecem la treaba!

1. Care sunt postarile tale preferate?
Preferatele mele sunt cele cu si despre machiaj. Dar imi plac foarte mult si review-urile. Mai nou imi place sa scriu despre moda, tendinte etc.
2. Ce fel de bloguri citesti?
In primul rand cele de beauty si fashion. Citesc cu placere si cateva blog-uri culinare. Dar cred ca foarte important e continutul...de multe ori am citit postari care n-au nici o legatura cu preferintele mele:).
3. Cum ai ales numele blogului?
Foarte simplu...Machiaj pentru Simi, nu ma consider o experta, am enorm de invatat...iar ceea ce fac, fac in primul rand pentru mine si sufletul meu. Ma gandesc ca in curand nu va mai fi potrivit numele asta, avand in vedere ca vreau sa largesc aria de subiecte abordate...dar vedem pe parcurs:). Poate ma ajutati voi cu un nume potrivit?;)
4. Ce alte bloguri te inspira?
Sunt multe blogeritze pe care le citesc cu drag si care ma fac sa-mi doresc mai mult, sa ma perfectionez. Este foarte multa munca in spatele unei poze bune, a unei informatii originale...iar aceste lucruri ma fac sa le apreciez si sa-mi doresc un anumit nivel:P.
5. Numeste un truc pe care l-ai invatat de la o alta bloggerita.
Cred ca cel mai important truc l-am invatat de la Koko, si anume ...aplicarea cat mai eficienta a tusului.
6. De ce ti-ai dorit un blog?
Hi hi, tot Koko e de "vina":). De cand ma stiu am fost pasionata de make-up, iar cand am gasit din intamplare blog-ul lui Koko si am vazut cat de talentata e si cu cata pasiune face ceea ce face, mi-a dat incredere in fortele propriii si m-am pus pe treaba. In primul rand sunt aici ca sa invat si sa comunic cu fete care au aceeasi pasiune.
7. Ai vreo postare scrisa de tine care iti place mult?
Nu am o postare anume care sa-mi placa in mod deosebit, sunt ale mele si le "iubesc" in mod egal :). Dar daca as face o clasificare pe categorii, sigur, in frunte ar fi cele cu si despre machiaj.
8. Numeste un lucru bun si unul rau in a fi bloggerita de beauty.
Un lucru bun ... ca fac ceea ce-mi place si ma perfectionez in acest domeniu pe zi ce trece. Plus ca am cunoscut o multime de persoane care-mi impartasesc pasiunea si nu numai...
Iar rau ... hmm, devenind un fel de "public face", nu intotdeauna cei care te citesc stiu sa lase comentarii constructive:(.
9. Ce sfat i-ai da unei persoane care se confrunta cu ura?
Cu toate ca este greu...cel mai bine este sa ignorati mesajele rautacioase. Vorbesc din experienta:)...le stergeti si treceti peste. Asemenea persoane nu merita nici un...off!
10. Cat de mult timp iti ia conceperea unei postari? 
Aici depinde de postare...daca e vorba de un tag(cazul de fata) maxim 30 minute. In cazul postarilor despre make-up, review-uri, fashion, intre 3-5 ore. Cred ca daca as face si tutoriale nu as mai apuca sa dorm:)). De aici si faptul ca nu-mi permit sa postez zilnic...mi-as, dori dar deocamdata nu e posibil.
11. Cu ce persoane te-ai imprietenit prin intermediul blogului?
Cunosc multe persoane datorita blogului, pe multe le admir...din pacate nu am reusit sa le cunosc personal:|. Asta din cauza faptului ca locuiesc in Oradea, cam departe de Bucuresti...nu-i asa?!:).
Dar am avut placerea sa o cunosc pe Choco, super fata, abia astept sa ne revedem. Kisses for you!:*:...si pe Bya, cu ea ma vad mai des(locuieste in Oradea), e o placere sa iesim impreuna:):*
12. De unde iti vin ideile pentru o postare?
Din tot ce ma inconjoara ,cunosc, simt...dar nu fac niciodata o postare ce mie nu mi-ar placea sa citesc.

   Acum ar trebui sa dau tag-ul mai departe...la multe dintre voi l-am citit deja, nu stiu cine nu l-a facut. Daca nu ati apucat si va doriti sa-l faceti...sunteti tag-uitele mele:):*

  Pentru orice intrebare sau colaborare nu ezitati sa-mi scrieti pe adresa de mail: simi_for@yahoo(.)com

Kisses,
    Simona

7 comentarii:

  1. Ce raspunsuri frumoase ai dat...te sustin la partea cu comentariile constructive care se lasa dorite. E the bad side in jobul de blogger. Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este ceea ce cred, simt...:). Cred ca intotdeauna vor fi persoane care vor lasa mesaje jignitoare...din pacate:(.

      Ștergere
  2. Ce dragut, multumesc pentru mentiuni!:*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...