marți, 24 aprilie 2012

Revlon Colorburst Lipgloss - Rosegold!

   Buna fetelor!
   Azi vreau sa va spun cateva cuvinte despre un produs care m-a incantat in ultima perioada...si anume Revlon Colorburst lipgloss nuanta Rosegold.
   In urma cu ceva timp am vazut acest lipgloss pe blog-ul Lianei, si mi l-am achizitionat fara sa stau pe ganduri. Nu stiam nimic despre el, dar m-am bazat pe calitatea produselor Revlon in general, si bine am facut:). Apoi, dand un search pe Google, am gasit mai multe review-uri, in general pozitive ceea ce m-a bucurat. Am aflat ca il puteti gasi in 15 nuante superbe...deja am pus ochii pe inca doua :).
   Imediat ce a ajuns in posesia mea, m-a atras ambalajul. Imi place mult capacul negru mat, crestat cu acele romburi...arata foarte elegant. 
   Un alt lucru importatnt in a utiliza optim un gloss este aplicatorul...in cazul de fata, este ideal. Imi place ca este flexibil, usor rotungit, mic-oferind precizie in aplicare si acoperit cu un fel de...plus:P. Cu ajutorul lui poti aplica exact cantitatea de gloss necesara pentru niste buze glossy.

   Nuanta pe care o am eu...Rosegold este un orange-peachy cu particule fine aurii si reflectii roz. Ofera un luciu intens, dar deloc exagerat, iar nuanta se schimba in functie de lumina. Culoarea este intensa si are o acoperire semi-opaca, dar fiind buildable poti sa-l aplici in functie de preferinta.
Aroma este de vanilie, dar nu dulce, iar in timp dispare total...ceea ce pe mine nu ma deranjeaza.
   Din punct de vedere al texturii este dens, fin-nu se simt deloc particulele stralucitoare,  nu curge, are o consistenta de gel si nu este lipicios. Cred ca este primul gloss care nu mi-a creat deloc pe parcursul purtarii senzatia de cleios. Imi place ca este hidratant si nu se strange. Ca si rezistenta...este la un nivel mediu(comparativ cu alte gloss-uri), l-am purtat in jur de 2-3ore fara sa fie necesara o reaplicare. Bineinteles ca intensitatea s-a mai diminuat, dar totusi era acolo si era vizibil:D.

  Daca ar fi sa-i dau o nota, cred ca ar fi 9.
 Ati incercat aceste gloss-uri? Ce parere aveti? Ce nuante va tenteaza?

    Pentru orice intrebare sau colaborare nu ezitati sa-mi scrieti pe adresa de mail: simi_for@yahoo(.)com

Kisses,
    Simona

4 comentarii:

  1. eu ador glossurile revlon,mi se par the best.astea din gama noua nu le-am incercat. te pup,mersi ptr review

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu eram incantata de cele de la Nyx, dar acum astea le-au luat locul:).
      Cu mare drag!
      Pupici:*!

      Ștergere
  2. nuanta este superba, imi place tare mult! nu am crezut ca Revlon are glossuri atat de dragute:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este...si eu o iubesc! Pe mine m-a surprins, cu atat mai mult cu cat nu sunt adepta gloss-urilor cu sclipici...dar asta e chiar dragut:x. Pup!:)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...