marți, 20 noiembrie 2012

NYX Ultra Pearl Mania - review, swatches

   Buna fetelor!
   Asa cum am promis, azi va prezint colectia mea de pigmenti NYX. Pe langa cele trei nuante(White, Penny si Black) prezentate aici, mi-am mai imbogatit colectia cu inca 6 nuante superbe(Mink, Yellow Gold, Jade, Space, True Purple si Turquoise)<3. Pigmentii sunt cumparati de aici, nu stiu alt site in Romania care sa-i comercializeze.
    Dupa cum se poate observa nuantele sunt foarte frumoase, vibrante si variate, probabil ca nu voi renunta pana nu le voi avea pe toate:). Nuantele sunt pigmentate, este nevoie de putin produs pentru a obtine nuanta dorita. Textura este cremoasa, catifelata si au un finish usor metalic. Imi place ca se intind si se blenduiesc foarte usor. 
Au o rezistenta medie spre mare, dar va recomand sa le aplicati peste o baza, pentru o calitate mai buna a machiajului. Fiind o pulbere fina au tendinta sa cada in momentul aplicarii...pentru mine nu e o problema majora avand in vedere ca machiajul ochilor il fac inaintea machiajului fetei. Dar am inteles, ca aplicate cu o pensula umeda, aceasta problema se rezolva:P. Voi incerca data viitoare:).
   Pulberea este ambalata intr-un recipient mic din plastic. Recipientul este transparent ceea ce faciliteaza vizualizarea nuantei cat si a cantitatii. Totodata are un orificiu destul de ingust ce nu permite introducerea pensulei pentru a lua fard. Pentru a scoate fardul eu folosesc o spatula...este igienic si nu risipesc mult produs;).
prima imagine fara blitz, a doua cu blitz
prima imagine fara blitz, a doua cu blitz
prima imagine fara blitz, a doua cu blitz
Produsul este hipoalergenic si nu este testat pe animale.
Cantitate: 5ml
Pret: 13,99ron
Ingrediente:
Mica, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Phenoxyethanol, Methylparaben, N-Butylparaben, Ethylparaben, and Isobutylparaben. 
MAY CONTAIN: Titanium Dioxide (CI 77891), Manganese Violet (CI 77742), Chromium Oxide Green (CI 77288), FD&C Yellow No.5 Al. Lake (CI 19140:1), FD&C Blue No.1 Al. Lake (CI 42090:2), Ultramarine Blue (CI 77007) , Carimina (CI 75470), Iron Oxide Black (CI 77499), Iron Oxide Red (CI 77491), or Iron Oxide Yellow (CI 77492).

   Care este nuanta voastra preferata? Va tenteaza acest produs?
 
   Pentru orice intrebare sau colaborare nu ezitati sa-mi scrieti pe adresa de mail: simi_for@yahoo(.)com

Kisses,
     Simona

5 comentarii:

  1. Textura acestor pimenti este geniala, imi place foarte mult cum adera pe pleoapa, iar nuantele foarte itense si frumoase. Sa-i folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc swetie! Si eu ii ador. De cand am atatea nuante doar pe ei ii folosesc:P. Pup

      Ștergere
  2. Arata excelent acesti pigmenti. Sa ii folosesti cu placere. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Ii recomand cu toata increderea:);). Pup:*

      Ștergere
  3. si eu am doua culori si imi plac. N-am incercat cu pensula umeda, dar o sa incerc :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...