sâmbătă, 15 februarie 2014

Review: Maybelline SuperStay Better Skin foundation

   Hello girls!
   Intr-una din postarile trecute v-am prezentat ultimul fond de ten achizitionat...este vorba despre - Maybelline SuperStay Better Skin foundation. Pentru ca este produsul care a atras cel mai mult atentia voastra(dintre produsele prezentate), m-am grabit sa-i fac un review.
    "Prietenia" noastra a inceput in urma cu aproximativ 3 saptamani. Fiind in cautarea unui fond de ten care sa-l inlocuiasca pentru o scurta perioada pe dragul meu Bourjois Healthy Mix, mi-a atras atentia intr-un magazin DM, noul fond de ten de la Maybelline. Recunosc ca factorul principal care m-a facut sa-l pun in cos a fost pretul - 25ron(era la promotie), iar al doilea, faptul ca este recent scos pe piata.
   
    Fondul de ten se prezinta intr-un recipient de sticla cu pompita - ceea ce asigura o buna dozare a produsului dar si pastreaza continutul in conditii de igiena. Din punct de vedere al aspectului mi se pare ca arata destul de bine si cu siguranta iti atrage atentia atunci cand il vezi pe rafturile magazinelor.
    Maybelline SuperStay Better Skin foundation promite multe, si in mare parte sunt de acord. In primul rand promite o imbunatatire a aspectului tenului in doar 3 saptamani, avand in compozitie vitamine si alte minerale(magneziu, cupru, zinc). Nu pot sa spun ca am observat o schimbare majora la aspectul tenului meu, dar se observa un nivel mai ridict de hidratare. 
   Din punct de vedere al texturii este cremos si se intinde foarte usor - cele mai bune rezultate le-am obtinut prin intinderea lui cu "buretelul magic" sau cu degetele. Ofera o acoperire medie, dar fiind buildable, cu un pic de insistenta se poate obtine si o acoperire mai mare.
   Promite o rezistenta de 16 ore, din punctul meu de vedere este un pic cam mult - rezista in jur de 10 ore fara cusur! Nu am avut probleme cu aparitia sebumului, dar parca spre seara isi pierde din stralucire.
   Se simte ca o a doua piele, ofera elasticitate si lejeritate - nu-l simti si nici nu arata ca o masca. Are un finish usor de pudra/mat si se simte foarte fin la atingere.
   Ofera un look natural, iar in imaginea de mai jos se poate observa cat de bine acopera imperfectiunile, ofera luminozitate tenului si da "viata" zonelor lipsite de vlaga.

   
   Se prezinta in 8 nuante, foarte naturale in comparatie cu alte fonduri de ten, au subton galben dar si roz. Eu mi-am gasit foarte usor nuanta potrivita (030 sand).  S-ar putea totusi sa intampinati ceva probleme daca aveti un ten foarte deschis:(.   
   Formula este potrivita si pentru pielea sensibilă, nu conține parfum, și este non- comedogenic. Produsul este testat dermatologic!
SPF20
Cantitate:30ml

   In concluzie este un fond de ten foarte bun, sunt chiar surpinsa...din punctul meu de vedere poate concura cu usurinta cu multe fonduri de ten de clasa, iar pretul este mai mult decat  convenabil. Recomand! <3

   Ati incercat acest foand de ten? Ce parere aveti?
   Care este produsul care v-a surprins placut in ultima perioada?

  Pentru orice intrebare sau colaborare nu ezitati sa-mi scrieti pe adresa de mail: simi_for@yahoo.com

                                                                                                      Kisses,
                                                                                                             Simona   


4 comentarii:

  1. mersi pentru review, Simona! pupp

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Este bun si pentru tenul gras? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu toate ca pe el scrie ca este pentru ten normal...face treaba buna pe tenul meu mixt. Nu-mi luceste tenul in zona T nici dupa cateva ore...
      Incearca-l...el are un finish pudrat, s-ar putea sa faca fata si unui ten gras!!!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...