joi, 13 ianuarie 2011

Review - Avon Anew Clinical eye lift

   In urma cu vreo 4 saptamani, mi-am comandat de la Avon, crema tratament cu efect de lifting pentru ochi. Nu stiu cata nevoia am avut de ea, dar ma gandeam eu ca atata timp cat am o crema, aproape pentru fiecare particica din corpul meu de ce sa nu am una si pentu ochi. Mentionez ca nu am probleme foarte grave in jurul ochilor, riduri sau cearcane adanci si negre. De aceea am zis ca o crema gen lifting si hidratanta va fi numai buna pentru a preveni aceste probleme pe viitor.


   Dar sa va spun cam ce scriu cei de pe site-ul oficial despre aceasta crema:
Cum acţionează
Tratamentul este conceput pentru a crea un efect de lifting în întreaga zonă din jurul ochilor datorită celor două formule revoluţionare.
                *Tehnologia Dimensional Lift pentru pleoapa superioară este formulată pentru a stimula producţia    de colagen şi elastină care asigură efectul de lifting şi conferă fermitate ţesutului.
                *Tehnologia Derma-Refine pentru pleoapa inferioară este formulată pentru a accelera metabolismul celular şi pentru a reduce vizibil liniile fine de sub ochi.
Rezultate
   Împreună, aceste 2 formule inovatoare asigură efect de lifting rapid zonei din jurul ochilor.
Pleoapa superioară:
- Devine după prima aplicare mai fermă
- În aproximativ 4 săptămâni, pielea lăsată a pleoapei devine mai fermă.
Pleoapa inferioară:
- În aproximativ 4 săptămâni, liniile fine sunt reduse
- După folosire îndelungată, pungile de sub ochi şi pielea lăsată sunt reduse
Mod de folosire
   În fiecare dimineaţă şi seară, după folosirea cremei hidratante, aplică delicat gelul pe pleoapa superioarăşi pe arcadă cu mişcări ascendente. Aplică crema pe pleoapa inferioară, pe partea superioară a pomeţilor şi pe colţul exterior al ochilor.

Parerea mea: 
   In mare, crema face ceea ce este scris mai sus. Am folosit crema timp de aproximativ 4 saptamani, dimineata si seara(cu mici excepti :) ), iar pielea din jurul ochilor pare a fi mai ridicata şi mai luminoasă. Cel mai mult imi place gelul pentru pleoapa superioara, lasa o senzatie racoritoare si chiar simti acel efect de lifting, de strans. Chiar dupa aplicare este lipicios, dar dupa ce intra in piele este ok.
   Referitor la crema pentru pleoapa inferioara, nu pot sa spun ca reduce pungile de sub ochi, pentru ca nu le am, dar am citit multe comentarii ale unor consumatoare care afirma ca a facut minuni, deci trebuie sa fie si ceva adevarat.
   Avand in vedere continutul de migdale dulci, pielea arata mai proaspata si zona este mai intinsa. Crema este foarte hidratanta, se stie ca pielea de sub ochi este foarte subtire si ridurile apar usor, este esential sa hidratam aceasta zona.
   Mie imi place foarte mult aceasta crema, si nu-mi pare rau ca am dat banii pe ea, costa 40 ron. Gramajul este 2x10 ml, crema fiind impartita in doua compartimente, asa cu reiese si din imagine.
   Nu stiu ce fac alte creme de ochi pentru ca nu am mai folosit, dar tinand cont ca eu am luat-o pentru prevenire si hidratare, eu zic ca este ok.
   Daca voi ati folosit alte creme pentru zona ochilor va astept parerile, chiar sunt interesata, sau daca aveti intrebari va rog nu ezitati.


Kisses,
    Simona
  

7 comentarii:

  1. multumim pentru informatie !
    Si eu am nevoie de o crema pentru ochi...si chiar ma gandeam la cele de la Avon:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu placere, ma bucur ca te-am putut ajuta:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna:* Ceva pentru tine
    http://gya-style.blogspot.com/2011/01/lotd-sunset.html

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar o voi achizitiona si eu!ms pt review:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu face minuni, dar eu consider ca este o crema buna

    RăspundețiȘtergere
  6. Am 22 d ani. Nu conteaza varsta?am cearcane poate din cauza ochelarilor. Imi recomandati aceasta crema?multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu ce sa zic...depinde si de gravitatea problemei. La mine situatia nu este grava, iar efectul de lifting chiar s-a vazut.
      Nu pot garanta ca te scapa de cearcane, dar merita sa incerci.:)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...