marți, 25 ianuarie 2011

Review & swatches: Wet'n Wild, Qianyu & Ludanmei

   Azi dupa un examen, pe care l-am trecut cu bine...m-am gandit sa fac o mini escapada la shopping :)). Si nu orice fel de shopping, ci de produse cosmetice. Am tot auzit in ultimul timp ca la Kenvelo este lichidare de stoc la produsele Wet'n Wild, din pacate am ajuns cam tarziu, nu mai erau multe produse, oricum nu am iesit cu mana goala, as fi cumparat orice...la pretul de 3.99 ron, cum sa te abtii? Cum am fost dezamagita ca nu mai erau produse din belsug :(, in drum spre casa am intrat la un magazin chinezesc, unde stiam eu ca voi gasi trusele Qianyu, de aici nu avem cum sa ies dezamagita :)), mi-am cumparat 2 truse minunate, dupa parerea mea. Cum trebuia sa mai cumpar una alta pt acasa, am intrat la un magazin alimentar, dar aici surpriza, am dat ''nas in nas'' cu raionul de cosmetice de unde mi-am mai luat un fard mono. Stiu!!! am o problema ....dar nu ma pot abtine cand vad atatea farduri frumoase si pe deasupra si ieftine.... :))))).
   Cam astea sunt produsele achizitionate:
   Incep cu inceputul pentru ca vreau sa va spun despre fiecare produs cateva lucruri :D

Wet'n Wild Nail Color - 2 nuante care-mi plac foarte mult, sunt naturale, nu ies ele foarte mult in evidenta dar eu le port ca atare sau deasupra/combinatie cu alte nuante. Prima nuanta are o tenta verzuie/transparenta cu particule mici stralucitoare iar a doua este un roz pal cu irizatii.

Wet'n Wild Volume Mascara - am mai gasit doar nuanta maro, dar e ok, e un maro inchis. L-am folosit si imi place, defineste foarte frumos genele si le da volum. Acum nu stiu daca e doar meritul lui pentru ca l-am incercat peste Wet'n Wild Primer Mascara, nu am mai folosit pana acum o astfel de baza, tot ce pot sa spun este ca rezultatul final este frumos, gene arcuite, definite ...:)


Wet'n Wild Max Volume Lipgloss este produsul care-mi place cel mai mult. A fost ultima bucata si sunt asa bucuroasa ca l-am luat, de obicei nu cumpar ultima bucata, am eu pasaricile mele :). Nuanta este un roz-portocaliu, un fel de piersica as putea spune. Imi place ca are un puternic miros de scortisoara, (ador scortisoara) si rezista pe buze cam vreo 3 ore.

   Si acum sa trecem la trusele mele preferate, dupa parerea mea sunt unele dintre cele mai bune eyeshadows pe care le-am folosit. Nu le compar cu marile firme, nici nu am folosit multe si nici nu imi permit sa fac asemenea comparatie dar sunt net superioare delor de la Avon, Oriflame etc. Pretul este mic, 9 ron/buc. Sunt foarte pigmentate, se amesteca foarte bine, textura este matasoasa iar finish-ul este lucios.
Trusa nr. 02

Trusa nr. 04
   Ultimul produs este un fard mono terracotta de la Ludanmei, daca va mai intereseaza si alte produse intrati aici, eu am ramas uimita cate produse au, nici nu stiam de existenta lor pana acum. Imi place foarte mult nuanta (verde perlat) iar ca si textura seamana cu cele de mai sus.
   Sper ca nu v-am plictisit, iar informatiile sa va fie de folos. Astept comentariile, sugestiile si parerile voastre pe simi_for@yahoo.com.

Pupici,
      Simona

10 comentarii:

  1. sa le folosesti cu placere! foarte bine arata trusele si par atat de cremoase

    RăspundețiȘtergere
  2. wow,super arata trusele!!!mersi mult.trebuie sa le am!!!!!pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. wow...ce de bunatati! nu stiam ca este lichidare de stoc la kenvelo...asta inseamna ca nu mai aduc produse wet and wild? :(
    imi place blogul tau, este prima oara cand aterizez aici. te voi adauga in blogroll! te pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. A.M. ... sunt cremoase dar nu sunt crema...:)) sper ca ai inteles ce am vrut sa zic, au textura aia matasoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. modniza...pacat ca nu au truse gen 120, sau poate nu stiu eu sa fie, sunt mult mai bune ca cele din trusa 120. Dar o sa-mi cumpar asa pe truse mici, mai am cateva nuante de achizitionat :D. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Pinkie...La noi in Oradea s-a cam terminat stocul in Kenvelo, nu stiu daca mai aduc. Ma bucur ca-ti place si te mai astept :-*

    RăspundețiȘtergere
  7. nu am auzit inca de aceste truse, Qianyu, da arata foarte bine! Par asa de pigmentaaaate! apropo de cele din avon, ca faceai o comparatie, par mult mai bune decat ele. Eu mi-am cumparat un quad de acolo si am avut o surpriza neplacuta.. prafoase si .. o culoare din 4 chiar nepigmentata. nu o puteam folosi penrtu nimic :| nu credeam ca o sa patesc asta fiind vorba chiar de avon, dar, asta e:)

    imi place blogul tau :)

    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Aceste truse le gasesti in magazinele chinezesti, sau in magazinele unde gaseti de toate, gen "tutungerii", asa cred ca le zicea :). Referitor la fardurile Avon, ai dreptate, sunt prafoase, se iau greu pe pensula si nepigmentate...doar ale mono care sunt ca intr-un tub de tus, sunt cat de cat ok. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Atentie la fardurile chinezesti, poate ca par ok ca aspect, dar este posibil sa contina substante interzise in UE, cum ar fi metale grele

    http://semnal.eu/?p=16125

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim...Da, am citit despre chestia asta, dar sunt asa frumoase incat sigur nu voi renunta la ele. Oricum le folosesc doar la machiajele de ocazie...deci rar!
    Pup!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...