duminică, 2 martie 2014

My choice....

   Hello girls!
   Cred ca a fost pentru prima data cand nu mi-am dorit sa public o postare:(. Avand in vedere ce s-a intamplat in ultimele 48 de ore...sunt complet dezamagita!
   Nu vreau sa tin nicio teorie nimanui. In momentul in care am dat startul acestui concurs trebuia sa ma astept si la posibilitatea ca totul sa ia o intorsatura urata...in concluzie vina este doar a mea!
   Mi-am dorit sa stiu parerea voastra, sa stiu care este header-ul vostru preferat, pentru ca pana la urma voi sunteti cei care dati cu nasul de el in fiecare zi...din pacate nu s-a inteles acest lucru! Nu vreau sa acuz pe nimeni, dar va rog, nu-mi subestimati inteligenta!!!!
   Astfel stand lucrurile...alegerea header-ului o voi face eu!
   Fetelor va multumesc pentru "lucrarile" voastre, imi doresc sa nu va suparati pe mine...dar este un concurs cu un singur premiu.
Nici unul din header-ele primite nu este in totalitate ceea ce caut...:(. Totusi cel care se apropie cel mai mult de preferintele mele este cel al..... .Adelinei Patrascu 
 
   Consider ca este un header la care s-a lucrat, complex si care ma reprezinta. Necesita unele modificari, dar asta voi discuta cu Adelina zilele urmatoare.

     Sper ca ati avut un 1 Martie frumos?! Va doresc o primavara plina de fericire si impliniri!

Pentru orice intrebare sau colaborare nu ezitati sa-mi scrieti pe adresa de mail: simi_for@yahoo.com
                                                                                                   

                                                                                                    Kisses,
                                                                                                             Simona
   



Un comentariu:

  1. Este un header foarte reusit si profi, sunt sigura ca va arata exact cum iti doresti dupa modificari. O primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...