duminică, 30 martie 2014

Maybelline COLORAMA - black & gold

   Hey girls!
   In acesta postare vreau sa va prezint cele mai noi achizitii din colectia mea de oje. Nu am mai avut pana acum vreo oja marca Maybelline, dar cu siguranta de acum inainte se va afla pe lista mea de preferinte. Atunci cand am ales gama COLORAMA m-a atras intensitatea si diversitatea nuantelor. In secunda doi, as fi vrut sa le pun pe toate in cos...dar "din pacate" am deja suficiente oje si nu cred ca mai sunt necesare altele.
   Pentru ca imi doream o oja neagra intensa, m-am axat doar pe variantele de negru. In cele din urma am ales nr.23 si bine am facut...este un negru lucios, foarte pigmentat cu o acoperire uniforma. Mi-am mai ales si o oja aurie, nr. 108, imi place enorm de mult...este un auriu foarte intens. Nu are o acoperire opaca din primul strat, dar cu doua straturi situatia de rezolva;).
   Singura problema este rezistenta, mai mult de doua zile nu sta pe unghie(valabil pentru ambele nuante):(. Dar si asa, eu zic ca merita sa le luati in considerare...unde mai pui ca au si un pret destul de mic, in jur de 6ron.

   Modelul de mai jos l-am realizat prin tehnica cu buretele, obtinand astfel un degrade dragut. Parerea mea!:)  

   Ati incercat oje Maybelline COLORAMA? Ce nuante?

   Pentru orice intrebare sau colaborare nu ezitati sa-mi scrieti pe adresa de mail: simi_for@yahoo.com

                                                                                                      Kisses,
                                                                                                             Simona 

7 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...