sâmbătă, 26 mai 2012

Top 10: My Favorite Perfumes! + cateva cuvinte...

   Buna dragele mele!
   Cum sunteti? Nu am reusit zilele astea sa mai vorbesc cu voi, nici aici si nici pe Facebook:(. Nu stiu ce se intampla in ultimul timp dar parca nu mai am timp de nimic, imi propun sa fac un lucru...dar ma trezesc ca intervine nu stiu ce sau sunt obosita sau....pur si simplu nu am chef :(. Am vazut ca si alte blogeritze au problema asta...unele chiar vor sa-si inchida blog-ul...pacat! 
   Eu nu-mi doresc asta, imi place ce fac, iar faptul ca voi ma cititi chiar daca nu sunt prea activa, ma bucura si ma face sa vreau sa merg mai departe. Va pupacesc!!!:*:*:)
   Azi am avut o zi plina, prima parte a zilei am avut cliente la machiat, apoi am fost la tara sa-l vad pe fiu-meu, iar spre seara am fost pana in mall, sa-mi achizitionez un parfum(Chanel Chance eau Fraiche)yeeee:)...acum stau tolanita in pat si ma uit la Eurovision:))...sunt curiosa cine se mai uita? :D
   Ca tot mi-am "bagat nasul" in toate parfumurile lumii...mi-am propus sa va arat ce parfumuri mi-au placut de-a lungul timpului...si inca imi plac:).
 1. Moschino Cheap and Chic...am o relatie deosebita cu el. We are in love:))
 2.Chanel Chance eau fraiche... era de mult timp pe lista mea de dorinte. Multa munca de convingere am dus eu pentru el:)). Adorabil!
3.Paco Rabanne Black xs...in acest moment nu-l am, dar cu siguranta il voi recumpara curand. A fost o perioada cand era the one!:)
 4. Givenchy Organza...parfumul asta l-am primit cadou. Nu cred ca mi l-as fi cumparat...in general aleg chestii mai fresh. Cu toate astea imi place mult...este un parfum sofisticat si il folosesc ori de cate ori vreau sa fiu...sofisticata :D.

5.Givenchy Ange eau Demon...adorabil. Totusi eu il recomand in anotimpul rece, pentru vara mi se pare prea dulce.
 6.Armani Emporio woman...un parfum vechi dar care imi aduce multe amintiri. Mai am dor un pic :(.
 7.Avon Today...din punctul meu de vedere cel mai bun parfum Avon. De cand a aparut nu a lipsit din colectia mea.
 8. Hugo Boss Woman...un parfum fructat. Eu il folosesc primavara-vara, in timpul zilei.
9. Gucci Envy me...prima data am avut un fake, mi-a placut si l-am cumparat in varianta originala. Mai am un strop...dar nu cred ca il voi recumpara.
10. Oriflame Freya...este un parfum al tineretilor mele. Nu-l mai am de catva timp...cred ca n-ar fi rau sa mai arunc o privire prin cataloagele Oriflame:).

   Sunt curioasa care este top-ul vostru in materie de parfumuri? Ce parfum v-a marcat existenta?

 Pentru orice intrebare sau colaborare nu ezitati sa-mi scrieti pe adresa de mail: simi_for@yahoo(.)com

Kisses,
    Simona

6 comentarii:

  1. Chanel Chance este fermecatoor:x!! l'am mirosit in Sephora si de atunci imi sta gandul si mirosul numai la el:)) te astept si la mine,pupicii:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este:x.La fel am patit si eu...dupa ce l-am mirosit prima data, mi-a stat gandul doar la el. Pacat ca este destul de scump:(.
      Pupici!

      Ștergere
  2. preferatul meu deaici este Hugo...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca avem macar un preferat comun.:)
      Sunt curioasa care este parfumul tau preferat in general?:D
      Pup:*

      Ștergere
  3. J'adore de la Christian Dior - favoritul meu in liceu,facultate si peste 15 ani , Diamonds de la Armani - cel mai admirat parfum si care persista si 3 zile pe pielea mea, mirosul e demential,nu-l poti uita si pe locul 3 - Noa de la Cacharel - il folosesc in zilele mai calduroase, cate un fas maxim doua. Cam astea-s preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. J'adore imi place si mie, l-am avut la un moment dat. Sunt curioasa cum miroase Diamonds:).
      Te mai astept pe blog-ul meu.
      Pupici:*

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...